2777
2789
آینده ی بچه هاش 😔 تو شهر ماهم بود شبیه این  شوهره دیگه  نزاشت  بچه هاشو ببینه &nbs ...

همینو بگو طرف دوستمه میشناسمش به بچهاش به زور غذا میده

بساتش با دوست پسرش ۲۴ساعتیه

خدا لعنت کنه این آدمارو حقشونه هر بلایی سرشون بیاد 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شوهر خالم همش با دختراس همه هم میدونن ولی باز خالم دوسش داره همشم میره پیش رمال و دعانویس ک شوهرش سر ...

چقد ذلیله خالت این دوست داشتن نیست خاریه 

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود 
همینو بگو طرف دوستمه میشناسمش به بچهاش به زور غذا میده بساتش با دوست پسرش ۲۴ساعتیه خدا لعنت کنه ای ...

خاک تو سرش

این زنیکه پیش خالم دردو دل کرده بود 

گفته بود بدبخت شدم  غذا واسه شب نداریم 

رفته بود از خالم تاید و صابون قرض کرده بود

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
خدا میدونه  کاش شیطون رو لعنت میکرد  فکر بچش میبود  بچه بی مادر خیلی سخته😢

کاش زودتر سرش ب سنگ خورده بود میچسبید ب زندگیش با بچه وشوهرش زندگی میکرد ای خدااا😔خداخودش همرو ازشر شیطان نجات بده 

برای خوشبخت بودنم وجود همسر وفرزندانم کافیست ❤
کاش زودتر سرش ب سنگ خورده بود میچسبید ب زندگیش با بچه وشوهرش زندگی میکرد ای خدااا😔خداخودش همرو ازشر ...

آمین 

دقیقا همینطوره

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
ببین بخاطر هوسشون چه غلطای که نمیکنن والا حقشونه مثل سگ زندگی کنن 

بخدا زنه خیلی خوشگله 

مردک معتاد وبی سروپا🤢

شوهر خودش آقا