من یکی رو میشناسم خانومش خوشکل ناز با کلاس کیوت یعنی انقدر خانومه من همیشه بهش حسودیم میشد میگفتم خوش به حالش شوهرش چقدر دوس داره اینو ولی شوهرش رفته با یه زن ۵۰ ساله خیانت کرده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستم دخترخوبیه واقعا اما میگفت وقتی میخاست به خواستگارش جواب بده هم اوکی داده هم چندروز با یکی بوده دوردور و اما دیگه سریع تمومش میکنه میگفت نمیدونم چراهمچین کردم:/
دوست تو دوران مجردی جا نماز آب میکشید انقدر مغرور از خودراضی بود که نمیذاشت هیچ پسری بهش نزدیک بهش پشت تلفن کلی باهاشون لاس میزد وقتی ازدواج کرد چند ماه بعد از ازدواجش یه پسری بود تو دوران مجردیش دنبالش بود باهاش دوست شد وقتی بهم گفت اصلا باورم نمیشد
(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه هیچکس درخواست دوستی نده تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
بنگ میزد دوست پسرشو میاورد خونه بچهاشم میذاشت خونه مادرش شوهره فهمید ولش کرد با دوتا بچه الان آوارس
چرا بچه هاشو ول کرد
کاش فقط زنیکه رو ول میکرد
خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
چندوقت پیش ی کلیپی لو رفته بود شوهره کشیک زنشو داپ یک ماه و اخر با دوست پسرش تو تخت مچشو گرفت با مامور جالبه زنه گریه میکرد و میگفت پسرم خوابه شوهره هم خیلیییی از دوست پسرش سرتر بود
چندوقت پیش ی کلیپی لو رفته بود شوهره کشیک زنشو داپ یک ماه و اخر با دوست پسرش تو تخت مچشو گرفت با مام ...
منم دیدم حالم بد شد😢
فقط اون بچه
چطوری بزرگ بشه
خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
دیگه خسته شده بود میدونس از قبل شاید بچهاشو بخاطر این ول کرد تا زنش مسؤلیتش زیادبشه ب ...
آینده ی بچه هاش 😔
تو شهر ماهم بود شبیه این
شوهره دیگه نزاشت بچه هاشو ببینه
تو بهترین خونه زندگی میکردن
الان با اون لاشی زندگی میکنه با بدبختی و فلاکت و روسیاهی
شوهر خالم همش با دختراس همه هم میدونن ولی باز خالم دوسش داره همشم میره پیش رمال و دعانویس ک شوهرش سر ب راه شه دوران مجردیمونم ترس اینو داشت ما شوهرشو از چنگش در نیاریم 🤢 وقتی شوهرش زنگ میزنه اینجوری سلام میده : سلام عزیزدلم فدات شم 🤮