2777
2789

چند وقتشه؟ من که تازه یکم راحت شدم. پسرم دو سالشه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۷ ماهشه

۷ ماهگی سخته. میتونه بشینه؟ بهش یاد بده خودش با خودش بازی کنه. براش قصه بخون. اگر شیر شب رو هم قطع کنی برای خودت و بچه ات هم مفیده و کلی انرژی میگیری

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
ینی میگی بعد یکسالگی هم شرایط همینه؟ 

بیشتر سختی بخاطر شیر شب و بیدار شدن بچه تو خوابه. پسرم تا ماه پیش کلا نصف شب بیدار میشد باید میذاشتم رو پا. دیگه نهایت دو سه ساعت اگر میخوابیدم. بعد کمک هم نداشتم. اما تگر شیر شب و خواب شب رو تنظیم کنی کلی سلک میشی. بهش یاد بده خودش بخوابه

۷ ماهگی سخته. میتونه بشینه؟ بهش یاد بده خودش با خودش بازی کنه. براش قصه بخون. اگر شیر شب رو هم قطع ک ...

چجوری شیر شبشو قطع کنم؟فعلا نمیتونه بشینه به تنهایی 

خدایا شکرت
چجوری شیر شبشو قطع کنم؟فعلا نمیتونه بشینه به تنهایی 

بعد از ۶ ماه باید قطع شه. یکم سختی داره اما الان راحت تره. من نکردم این کار رو. چون همه میگفتن وای این چه کاریه. در صورتیکه بزرگتر که بشه بیشتر اذیت میشه و خب الان غذای کمکی میخوره. شام رو بهتر بهش بده. بعد اب داشته باش بیدار شد بهش اب بده. تو نت سرچ کنی هست. وقتی هم صبح بیدار شد بهش شیر بده

البته این رو هم بگم یا وعده یه وعده کم کن نه اینکه یک دفعه قطع کنی