2777
2789
عنوان

قمردرعقرب

128 بازدید | 11 پست

لطفا هرکس میدونه بگ قمردرعقرب کدوم درسته تو نت دوتا هست

این ماه چه روزایی قمردرعقرب

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نت سرچ کن کامل امسالو زده

اخه دوتا هست

فلکی

یکی دیگ

دوتا تاریخ متفاوت

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
زنگ بزن حرم

چه شماره ای

اون ک من دیدم از۱۲ تا ۱۴ میشه

این چارشنبه قمر در عقرب بود

من فکردم جمعه شروع میشه تا یکشنیه

از ۱۰ تا ۱۴ آذر ک ماه کامل از صورت فلکی خارج میشه

لطفا برای حاجترواییم یه صلوات منو مهمون کنید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شاءالله شما هم حاجت روا بشید به حق مادر سادات فاطمه زهرا
از ۱۰ آذر تا ۱۴ آذر ک ماه کامل از صورت فلکی خارج میشه

یعنی ۵ روزه؟

من چهارشنبه اقدام کردم😪