2777
2789
دقیقا عزیزم بخدا من ایقد میبینم طرف فامیل نزدیک ن یکی ن دوتا سواستفاده میکنن ازمون با مهربونیت خدایا ...

دقیقا مثل مامانه منی..همه کار واسه بقیه میکنه اخرشم دستش نمک نداره و بی احترامی‌میکنن..

چی‌ بگم‌والا..باید شعور بعضیارو فقط توف  کرد توش🙂

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

دقیقا مثل مامانه منی..همه کار واسه بقیه میکنه اخرشم دستش نمک نداره و بی احترامی‌میکنن.. چی‌ بگم‌وال ...

به من نه ها به خانواده سادم من خودم ۱۹سالمه ولی اندازه ی بزرگسال به همه کمک کردم و خوش رو بودم

به من نه ها به خانواده سادم من خودم ۱۹سالمه ولی اندازه ی بزرگسال به همه کمک کردم و خوش رو بودم

اره میفهمم چی میگی...میگم ک عزیزم دستمون نمک نداره..یه سری ادما ک مام داریم تو فانیلو دوستو اشنا نمک میخورن نمکدون میشکونن..ادم فقط میخواد بگه بزا قطع رابطه کنم از شر همشون خلاص بشم..دیگه قیافشونو نبینم..یا میگی پشت دستمو داغ بکنم اگر دیگه کاری واسه این انجام بدم..اما باز یهو دل ادم میگه عب نداره بکن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بهترین کار اینه بی خیالشون بشی و نادیده بگیری

دقیقا..ب مامانم همینو میگم..میگه ولش کن بابا بره چی انقد اعصاب خودتو خورد میکنی..اون داره بی شعوری خودشو نشون میده..ب تو ک هییچی نمیشه..فقط اعصابتو خورد میکنی الکی..بالاخره مردم هم کور نیستن ک عاقل اند خوب رو از بد تشخیص میدن