2777
2789

ظاهر .من خیلی مهربون بودم باطن ساده و پاک خیلی کوچیک شمرده شدم خیلی حق کوچیک بودن کشیدم مثلا طرف حالش خوب نبود میرفتم کمکش نزدیکم بود دیگه شوهرش میگو فلانی کارا تو خونه منتظران چرا دیگه نیومدی و....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره خدایی‌...👌🏻

وقتی بقیه قدر نمیدونن چی اره باطن زیبا به شرطی ک فقط فقط به نیازمندا پنهانی کمک کنه غیبت نکنی خوش رو باشی اگه می من کمک هرکس بکنی مرهم دلشون بشی آخرش کوچیکت میکنن

خیلی اذیتم کردم  میخوام بد باشم بدجنس و سنگ دل و شدم

اطرافم پره از این زیبا های  بد باطن  اصلا خوش باطنی معنی نداره بین این مردم ظاهر بین  خوبم باشی میگن این خود شیرینه میخواد امتیاز بگیره  اگه ظاهر نداشته باشی بین این مردم حالا از خوشکلی خوش اندامی  ثروت که اصلا به حسابت نمیارن این مردم 

وقتی بقیه قدر نمیدونن چی اره باطن زیبا به شرطی ک فقط فقط به نیازمندا پنهانی کمک کنه غیبت نکنی خوش رو ...

خب دیگه موضوع همینه...

داستان اینه ک یه سریا قدر باطن های پاک رو نمیفهمن..

هر کسی لیاقت این رو نداره اخه..مگر اینکه خودشم‌همونجوری باشه👌🏻

خدایی این تاپیک زدی دلم پر شد همش میگم خدایا من چیکار کنم من دارم بد میشم دیگع وقتی بهم بی احترامی میشع سکوت نمیکنن بغض کنم ک دل طرفو نشکونم دیگه وقتی چیزی میشه تو دلم مخفیش نمیکنم به همه میکنم فلانی این بی احترامی به من کرد دیگع بد بودن بقیه رو تحمل نمیکنم و......

اره ..اعتماد ب نفس.. من ک خداروشکر مشکلی ندارم با ظاهر و باطنم..ولی خیلیارو دیدم ک خیلی اعتماد ب سق ...

نمی دونی مثلا اینقدر تو سرت میزنن نداشته هاتو که باور کنید آدم میخواد بره یه شهر دیگه از دستشون یا آدم حافظشووو از دست بده 

خب دیگه موضوع همینه... داستان اینه ک یه سریا قدر باطن های پاک رو نمیفهمن.. هر کسی لیاقت این رو ندا ...

دقیقا عزیزم بخدا من ایقد میبینم طرف فامیل نزدیک ن یکی ن دوتا سواستفاده میکنن ازمون با مهربونیت خدایاااااا کرمتو شکر منم با خودم گفتم از همشون بهترم هم ظاهرم هم رفتارم دیگه محلشونم نمیدم باز بخدا مشکلی باشع اولین نفر من به داد میرسم

نمی دونی مثلا اینقدر تو سرت میزنن نداشته هاتو که باور کنید آدم میخواد بره یه شهر دیگه از دستشون یا آ ...

لازم نیس ادم های بی خود اطرافت داشته باشی گاهی فقط اطرافیانن که باعث حس های منفی میشن