2777
2789
عنوان

شما بگین

54 بازدید | 5 پست

پرمویی دارم ازمایش دادم جوابش اشتباه اومد خودم لوزامات قبل ازمایش رو انجام نداده بودم رفتم دکتر دوماه قرص داد نتیجش فطع پریودی ی دکتر دیگه رفتم دوماه داد الان یع ماهه مصرف میکنم و دوباره قطع پریودی گفته اگه جواب نداد بیا ی نسخه دیگه داروهاش هزینش رو ب اسمونه برا من ینی مامانم میگه داروها رو کلا قطع کن مشکل چندان جدی نیست و تو گندش کردی و اینا بزار نامزد کردی میری دکتر و لیزر و اینا ولی خودم خوشم نمیاد ک هزینش رو ادم دیگه ای ک اومده مثلا زن بگیره زندگی جمع کنه بده یا خجالت میکشم همونجا بعد عقد بگم پول بده میخوام برم دکتر و لیزر و اینا نمیگه چرا مجردیت نرفتی؟نمیگه چرا مریض بودی نگفتی؟اصلا این بیماری محسوب میشه؟؟؟

راستی میگن انگار باید میرفتم دکتر متخصص غدد نه دکتر زنان درسته؟؟

اول دکتر زنان آزمایش مینویسه لازم باشه ارجاع میده که تحت نظر غدد کارتو ادامه بدی اگر نه خودش داروهای لازم را میده 

بیماری که حساب نمیشه بیشتر اختلال عملکرد مناسب هست 

خب واقعا حق داری و فکر درستی هست من خودمم موی زاید داشتم و قبل ازدواج درمان کردم چون توی اعتماد بنفس خیلی تاثیرگذار هست و این مسئله ربطی به همسر نداره که آدم منتظر باشه برای اون درمان کنه الان همین اختلال برای شما مشکل ایجاد کرده پس برای خودت باید درمانش کنی

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول دکتر زنان آزمایش مینویسه لازم باشه ارجاع میده که تحت نظر غدد کارتو ادامه بدی اگر نه خودش داروهای ...

دوره درمان ۶ ماهه انجام دادین؟هزینه کل دارو ها و اسم داروها میگین بی زحمت؟؟

چجوری بود ؟چ داروهایی مصرف کردین؟؟هزینش ؟

من تحت نظر دکتر زنان بودم برای تیروئید هم ارجاعم داد به غدد ، دیان مصرف میکردم در کنارش هم گلوکوفاژ ، بعد از اون سیپروترون و گلوکوفاژ میخوردم، البته من مشکل هورمونی نداشتم مشکلم تخمدان پلی کیستیک و بی نظمی بود که موی زاید هم درآورده بودم ، همزمان لیزر هم کردم که نتیجه داد و رفع شد 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
دوره درمان ۶ ماهه انجام دادین؟هزینه کل دارو ها و اسم داروها میگین بی زحمت؟؟

نه دوره دوساله داشتم هنوزم چکاپ انجام میدم، برای تیروئید هم که کلا تا آخر عمر تحت نظر هستم

داروها بسته به جواب آزمایش و سونو داره ثابت پیش نمیره،  یاسمین، سیپروترون، دیان و ... متفورمین و گلوکوفاژ هم لازم باشه میدن 

هزینه هم که خیلی سال پیش بود و با الان قابل مقایسه نیست