2777
2789
عنوان

ازش خوشم میاد

114 بازدید | 9 پست

میشه راهنماییم کنید چیکار کنم.قبلا شوهرم با یه پسره رفیق بودن زیاد الانا رابطشون کم شده.بعد اون الان عقد کرده.من از خانمش خیلی خوشم میاد من ۲۳سالمه اون شاید ۱۹باشه.دلم میخواد باش دوس بشم چیکار کنم.پیامش بدم؟چی بگمش.نمیدونم چرا ایقد دوس دارم باش حرف بزنم و دوستم باشه 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راحته ک

چیکار کنم.ب شوهرم گفتم.اونم زنگ زد ب پسره گف یه شب بریم بیرونی جایی.گفتم بچم (خانمش)امتحان داره تموم بشه دیگه میریم.

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
ار بگو میش با من دوست بشی😑

زشته اخه

با خودم میگم یهو از من خوشش نیاد رفتارش جوری باشه بم برمیخوره

دوس ندارم اویزون باشم

زشته اخه با خودم میگم یهو از من خوشش نیاد رفتارش جوری باشه بم برمیخوره دوس ندارم اویزون باشم

ن پیام بدع 

بگو سلام احوال شما خوب هستین و کم کم پیش برو

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

ن پیام بدع  بگو سلام احوال شما خوب هستین و کم کم پیش برو

ینی پیامش بدم؟درست جواب میده؟

اخه میدونی چیه همین پسره خیلی خواهرمو میخواس.خیلی پسرع خوبیه من خیلی دوس داشتم بشه ولی نشد

میگم شاید ب خاطر این قصیه دوس نداشته باشه

ینی پیامش بدم؟درست جواب میده؟ اخه میدونی چیه همین پسره خیلی خواهرمو میخواس.خیلی پسرع خوبیه من خیلی ...

نمیدونم عزیزم من شناختی ازشون ندارم شما ی محک بزن

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

نمیدونم عزیزم من شناختی ازشون ندارم شما ی محک بزن

اهان مرسی گلم بابت راهنماییت 😘😘