2777
2789
خانوادم مشکلی ندارن  نمیخام حرف مردم اونارو داغون کنه .کمرشون زیر حرفای مردم خم شه

😶🙄 

این مردم روز قیامت تو بهشت بودن گناه نمیکردن ی وقت حسرت نخوری ابجی . 

مردم که هی دهنشون بازه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین الانشم بچه میبینم دلم ضعف میرع .🥺فک کنم حق با شماس با شوهرم برم ی شهر دگ برا زندگی ک ن حرفی پش ...

خو تو اینقدر عاشق بچه ای حیف نیست.  

من که کلا مایلم دور از مردم زندگی کنم . چه حرفا که نمیزنن . چه کارایی که بخاطر اونا نمی‌کنیم.  از من میشنوی بیخیال مردم شو 

اره زیاد اذیت شدی برو شهر دیگه راحت با اقاییت و بچه خوشگلت 

که اونطوری خدا هم عاشقونه و مواظبتونه ازتون راضیه . 

وگرنه مردم چی🤢 

خو تو اینقدر عاشق بچه ای حیف نیست.   من که کلا مایلم دور از مردم زندگی کنم . چه حرفا که ...

والا سال پیش ک باهاش دوست بودم بخاطر اینکه پدرم مارو دید فرار کردیم بعدش فرداش دوباره برگشتم خونه پدرم هیچی نگفت ولی حرفای مردمو ک میشنید میدیدم ک داره خورد میشه بعضی وقتا حتی اشکش میریخت داغون میشدم برا همین دوست ندارم دوباره تکرار بشه 

مردم باعث میشن خانواده ها داغون بشن

والا سال پیش ک باهاش دوست بودم بخاطر اینکه پدرم مارو دید فرار کردیم بعدش فرداش دوباره برگشتم خونه پد ...

چه بابای عاقلی داره خداحفظش کنه. اینقدر بابات حمایتت میکنه نمیزاره ناراحت بشی حالا واقعا دوس داره تو از بچت بگذری ؟

اصلا نوه شدنش ممکنه در حدی براش شیرین باشه که اون تلخی ها رو فراموش کنه ‌ .

بعدشم مردم چند وقت فقط در مورد زر میزنن وگرنه همه چی عادی میشه. 

شوشوت بچه میدوسته؟

چه بابای عاقلی داره خداحفظش کنه. اینقدر بابات حمایتت میکنه نمیزاره ناراحت بشی حالا واقعا دوس داره تو ...

اره خدایی خیلی خوب رفتار کرد همون شبم مارو دید فقط بهش گفت برو با بزرگ ترت بیا جلو ولی من ترسیدم فرار کردم

خداکنه همه چی ب خوشی پیش بره 

عااشق بچس😂ب اون باشه کارخونه بچه سازی باید بزنم ک خواهر😅

میدونین ک مردم از قدیم پشت ادمایی ک تو نامزدی بچه دار میشن حرف میزنن خواهر🙂 هنوز خیلی مونده تا عرو ...

آخ آخ اره حق داری 💔👌🏻 

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید