2777
2789
به بقیه چه ربطی داره ، همسر شرعی و قانونی هستین باید این ذهنیت پاک بشه من افرادی میشناسم یک ماه بع ...

ذهنیت مردم همیشه قدیمی بوده و هست .منو شوهرم مشکلی نداریم .مطمعنیم خانواده ها هم مشکلی ندارن خوشحال میشن ولی حرفی ک پشتمون میزنن خانواده هارو داغون میکنه .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ذهنیت مردم همیشه قدیمی بوده و هست .منو شوهرم مشکلی نداریم .مطمعنیم خانواده ها هم مشکلی ندارن خوشحال ...

بخاطر حرف بقیه میخای یک قتل عمد مرتکب بشی؟؟ میتونی قیامت جواب بدی؟

میدونی از لحاظ شرعی سقط با قتل یک انسان ۲۰ ساله هیچ فرقی نمیکنه

هر چیزی یه حمکتی داره سقط نکن .من الان دو سال ازدواج کردم هیچ وقت هم جلوگیری نکردم چون از همون اول بچه دوس داشتم ولی هنوز حامله نشدم .نکن این کارو خواهرم

خدایا شکرت راضی ام ب رضای تو 
بخاطر حرف بقیه میخای یک قتل عمد مرتکب بشی؟؟ میتونی قیامت جواب بدی؟ میدونی از لحاظ شرعی سقط با قتل ی ...

هنوز ۱۸ سالمه

از بچه زیاد نگه داری کردم ولی نمیدونم برا مادر شدن امادم یا ن🥺

ابجی به نظر منم این کارو نکن گیرم که خدایی نکرده کردی ، بقیه زندگیت رو چطور میگذرونی ‌ ی بچه ببینی عذاب وجدان میگیرتت ، چه تو تلویزیون چه هر جا بنظر منم این عقاید خیلی پوچ و باطلن . شرعا همسرید.   سعی کن از اول زندگیت کاری به بقیه نداشته باشی به حرف مردم اهمیت ندی . والا

ببین تو که میدونستی طرز فکر خانوادتون چجوریه پس چرا با نامزدت رابطه داشتی اینم بد میدونن دیگه حتما

خانوادم مشکلی ندارن 

نمیخام حرف مردم اونارو داغون کنه .کمرشون زیر حرفای مردم خم شه

هنوز ۱۸ سالمه از بچه زیاد نگه داری کردم ولی نمیدونم برا مادر شدن امادم یا ن🥺

من که عقیدم اینه ما دخترا چه آماده باشیم چ ضعیف باشیم چه هر چی ‌ خدا خودش برا اینجور کارا مراقبمونه ‌ 

نمیدونی الان پیش خدا چه مقامی داری مامان خانوووووم🥰

ابجی به نظر منم این کارو نکن گیرم که خدایی نکرده کردی ، بقیه زندگیت رو چطور میگذرونی ‌ ی بچه ببینی ع ...

همین الانشم بچه میبینم دلم ضعف میرع .🥺فک کنم حق با شماس با شوهرم برم ی شهر دگ برا زندگی ک ن حرفی پشت خانوادم باشه ن کسی ناراحت شه