2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزاین دنیایی که من دیدم همش ماباید زجر بکشیم خدا فقط طرف شوهرهای ناکسمونو داره خداازسرشون نگذره ۱۰ سال زندگی کردم انگار چهل سال گذشته بااین عفریته خیرندیده

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
دلمو شکست شوهرم نابودم کرد خدا ازشون نگذره کی میشه تاوان این همه زجرو پس بدن عوضی های کثافت

عزززخیلی دلم گرفته برام دعا کن بخاطر شوهرم خیلی اذاب میده   😭😭😭

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
عزیزاین دنیایی که من دیدم همش ماباید زجر بکشیم خدا فقط طرف شوهرهای ناکسمونو داره خداازسرشون نگذره ۱۰ ...

حرفات واقعا درسته شوهر من بخاطرحذف من از زندگی همه کار کرد اذیت تهمت و هزاران کار دیگه اما الان راحت با عشقش ازدواج کرده عین خیالش هم نیست منو با یه بچه گذاشته

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
عزززخیلی دلم گرفته برام دعا کن بخاطر شوهرم خیلی اذاب میده    😭😭😭

من خودم خیلی عذاب کشیدم خدا دلتو شاد کنه

حرفات واقعا درسته شوهر من بخاطرحذف من از زندگی همه کار کرد اذیت تهمت و هزاران کار دیگه اما الان راحت ...

عزیزکاشکی شوهرم منوول میکردم فتنه خیلی داره زجرم میده الان تنها دارم به حال خودم گریه میکنم خداازسرش نگزره

عزیزممنون خدا دل توروهم شاد کنه

ولی این دنیایی من دیدم خدا هیچ وقت بامن یار نبوده ونیست فقط باادمای بد یاربوده وهست

حرفات واقعا درسته شوهر من بخاطرحذف من از زندگی همه کار کرد اذیت تهمت و هزاران کار دیگه اما الان راحت ...

عزیزطلاق گرفتی یانه

عزیزکاشکی شوهرم منوول میکردم فتنه خیلی داره زجرم میده الان تنها دارم به حال خودم گریه میکنم خداازسرش ...

چه فایده ای داره تو این دنیای نامرد بدون پول با یه بچه کارم شده گریه زاری شما شوهرت چطور اذیتی می‌کنه ؟اگه دوس داشتی بگو

عزیزازمن خیلی داره زجرمون میده طلاق هم نمیده دیگه خودم وخانوادم به اخررسیدیم

عزیزازمن خیلی داره زجرمون میده طلاق هم نمیده دیگه خودم وخانوادم به اخررسیدیم

منم همینم عزیزم فقط بچه نیاری تا یه جوری از دستش خلاص بشی