پز دادن هم داره. من همیشه چند فرزندی رو بی کلاسی میدونم
طیب طیب الله احسن باریک الله
برو اینجا نمون بی کلاس نشی😂
اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم. ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
همون . من خودم یه برادر دارم . واقعا نمیفههمم واسه چی این کار رو میکنن
تک دختری😂
من یه برادر
دو تا خواهر
اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم. ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
اره دیگه دست خودمون نبوده بی فکری پدر و مادرمون بوده
دقیقا. من خودم از شرایط الانم خیلی ناراضی نیستم . ولی وقتی بعضی ها افتخار میکنن به این که یدونه ان نسبتا بدم میاد اونم بشدت . مثلا میخوان بگن ما همچی میدونیم و با فرهنگیم.
اینکه آدم سرش رو از زندگی بقیه بیرون بیاره و واقعا فرای این چیزا زندگی کنه پز داره
نه اونایی که اصرار به چند فرزندی دارن و مدام در این راستا تاپیک میزنن و بر علیه تک فرزندی مینویسند عاقل هستند نه اونایی که فکر میکنن هر کی چند فرزند داشت داره بهشون کم میرسه