2777
2789
عنوان

مردستیزی

154 بازدید | 2 پست

با توجه به اینکه در برهه زمان سخت و دشواری از لحاظ اقتصادی و روانی متاسفانه داریم سپری میکنیم .کم و بیش دیگه ملت با رفتار غیرانسانی جنسیت زده بعضی از زنان شاهدش هستیم ، وقتی که فکر می‌کنیم که اون مرد متاهلی که برای رفاه زن یا بچه اش با توجه به وضعیت اقتصادی باید چندجا جون بکنه و فشارهای که بیشتر روی مردان هست وقتی مرد متاهل تاملی میکنه احساس دلسردی و بی انگیزگی به نظرم به همراه میاره. 

سوالی داشتم از خانم های محترم سرزمین مون که عمل تزریق نفرت پراکنی که در فضای مجازی در حال انجامه به نظر شما این کار مفیده ؟ و نظرتونو در مورد مردان صادقانه بیان کنید .که نظر شما خیلی خیلی می تونه در این راه به می تونه به مت کمک کنه🙏🙏

تعداد رای : 5
نظرسنجی
مفیده
1
20%
خیر،(در صورت امکان توضیح بیشتر)
4
80%
اگه کسی با بخشیدن کوچیک میشود، خدا تا این اندازه بزرگ نبود...

شاید برای کسانی که بخوان نظرشونو بگن کمی براشون مشگل باشه.ولی حقیقت موضوع اینه با این روش که زنان چهره واقعی خودشونو به معرض عموم میزارن باید آینده جامعه رو ارزیابی کرد که به دید ملت کمتر ارزش یا بهای دیگر برای زنان قائل میشن و دیگر رسانه و تبلیغات برای زنان کارساز نخواهد بود.

نظری ندارم نظر داشته باشم هم به مردی که تو نینی سایت عضوه نمیگم😒😒🙄🙄🙄🙄

نی نی سایت مگه برای باباته یا مگه فقط برای خانماست؟اگه اینوره پس چرا من وقتی سوالی داشتم در مورد کنسول پلی استیشن پیام ثبت نام و... میده. اولا من منظورم به بعضی از خانما نبود که نظر بدن .چون خداروشکر ملت با ذ.ا تون آشنای دارن. دوما من نمیدونم چرا مثل شماها فکر میکنن همه جا باید مثل آرایشگاه ها و... باشه تا به رفتار جنسیت زدگی شون برسن.🤔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.