2777
2789
عنوان

وای از دستش|:

875 بازدید | 10 پست

سلام من یه روزه ازدواج کردم...با مادرشوهرم تو یه ساختمونیم..یه مراسم داشتیم که مهمونا اومدن و رفتن حالا خواهرشوهز بزرگم اینجا مونده و نمیره!!!!نمیذاره منوشوهرم تنها باشیم.معلوله و نمیتونه راه بره.الانم کنار شوهرم تو حال خوابیده بغلش😐😐نمیدونم‌چیکارکنم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید چون خونشون مهمونیه اونجا راحت نیست اومده خونه شما. راستی عروسیتون هم مبارک خوشبخت بشی عزیزم &n ...

مرسی فداتشم

خونه ما مهمونی بود عزیزم همه رفتن ایشون مارو تنها نمیذارن

مرسی فداتشم خونه ما مهمونی بود عزیزم همه رفتن ایشون مارو تنها نمیذارن

ای بابا

میدونی یکم کارت سخته... با مادرشوهر تو یه ساختمون بودن و اینکه همسرت تک پسره و فرزند اول... احتمالا دخالتا و رفت و آمداشون تو زندگیتون زیاد میشه باید خیلی صبور باشی گلم. ازونجایی هم که سنت کمه اگه حرف بزنی و جوابشون رو بخوای بدی میگن دور از جون دختره چشم سفید و زبون درازه. شوهرتو پر میکنن. جوابشون رو هم ندی که خودت اذیتی.

بنظرم از همین روز اول دوری و دوستی در پیش بگیر همراه با احترام. برا همسرت توضیح بده که چهار دیواریتون منزل شخصیه و محل رفت و آمد دائمی خانوادش نیست. امیدوارم خانواده همسرت افراد باشعور و منصفی باشن

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز