2777
2789
عنوان

شده هر خوابی ببینید تعبیر بشه ؟؟؟

92 بازدید | 10 پست

من خوابایی که میبینم خیلی واضحه 

عینا تعبیر میشه 

اینجوری نیستن که برم تعبیر خواب رو باز کنم و ببینم معنیشون چیه 

چرا واقعا؟؟؟ 

چن تا خواب بد بود که هی گفتم فقط یه خوابه 

صدقه دادم حتی 

مثبت فکر کردم اما بازم اتفاق افتادن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من🥺🤚🏻

یعنی خواب ب  میبینم فرداش تعبیر میشه😭😭😭

خدایا خواب خوب هم میبینم چرا اونا تعبیر نمیشه🥺

تیکر به وقت معجزه🌱برام دعا کنید معجزه ای ک منتظرشم رخ بده🕊اگه برام دعا کردید بهم بگید خوشحال میشم❤🌱

من شنیدم کسایی که خیلی صادق و راستگو ان خوابهای شفاف و صد ادقه میبینن

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭

خابای منم تعبیر میشن 

صدامو داری؟؟؟؟                                                 متولد ۷۸😎وزن:۶۳ 👰قد:۱۷۰                    کراش دوران بچگیم تا الان :رضا گلزار👫                    ی پسر دارم شاه نداره از خوشگلی ماه نداره😐😂                    درحال کنکور دادن بودم ک منو شوهر دادن😷          ی بار عاشق شدم تو دوران ما گوشی نبود نامه میدادیم هعیییی خدا یادش میوفتم قلبم تیر میکشههه فقط شعری که تو نامه اش بود هروز یادمه 💔                   گفتم غم تو دارم              گفتا غمت سراید                    گفتم که ماه من شو         گفتا اگر براید۔۔۔۔۔💔                اون عاشقم نبود دقیقا برعکس من😀                                                                                         خلاصه۔۔۔۔

خوشبحالت من همش تو خواب اون چیزی که دوس دارم بشه رو خواب میبینم مثلا میگم منتظرم شما بهم پیام بدی درجا خواب میببنم پیام دادی کلی هم با پیامات درگیرم در حدی که صب بیدار میشم نمیتونم خوابمو از واقعیت تشخیص بدم حالا چک کنم سین هم نزدی چ برسه پیام

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607