2777
2789

چجوریه؟🤕

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫

باکی ؟

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با ذکر مثال باید توضیح بدی اینجور نمیفهمیم

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

بلوغ جنسیه عزیزم اگه شرایط مناسب ازدواج پیش امد رد نکن اگرم شرایطس نیس سرت گرم کن با کاری ورزشی روزه بگیر فیلم ببین کارای خونه

دلم میخواد خونه م زوتر ساخته بشه وسیله های بنجلم بچینم توش خودمم وسط قالی دراز به دراز بیوفتم هر کس زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 😭😭😭ای خدا یعنی میشه 😔😔پسرم سر تو حافظه حوصله توان زانو کمر دندون مو همه چیزم نابود شد اگه زنت نذاره بیایی ببریتم دکتر خودم جررررررش میدم 😑😑😑
با هر کی خوشم بیاد حس بدی دارم🤦

کلا آدم رویا پردازی هستی؟

منم مجرد بودم اینطور بودم

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

همه چیز که با ازدواج حل نمیشه

نیاز جنسی نمیشه ایا؟؟!!! راه حل بهتری سراغ دارین؟؟

منم همه چیز منظورم نبود گلم...

نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست می‌شود!!!
همه چیز که با ازدواج حل نمیشه

آره

2790
2778
2791
2779
2792