2777
2789

هیدروسالپنکس

بخور اسفند

از روز ۳ یا ۴ پریودی

۱ق غ آرد گندم +۱استکان اسفند +۲یا ۳ لیوان اب ترکیب میکنیم به جوش که امد زیر یک دامن بلند بدنمان را به بخار ان نزدیک میکنیم

حدودا ۱ربع یا ۲۰ دقیقه

قبل از ان حتما مایعات مصرف شود مثل ابلیمو عسل یا خاکشیر چون جذب سیستمی دارد

هم خونرسانی زیادی به رحم دارد و هم ضد عفونی کننده بسیار قوی اگر شدید بود هیدرو یک روز در میان

و سیکل های بعد هر یک هفته در صورت سرگیجه  درمان ان با اب لیمو عسل و یا شربت شاه تره و کاستی

بره موم هر روز صبح و شب ایران عسل

بره موم هر ماه ده روز صبح و شب عسل جهرم

انغوزه اصل که بوی بسیار بدی دارد

اگر مشکل معده نداریم دو کپسول ۱ هفته میخوریم از روز ۳_۴

و دم نوش آویشن هم بنوشید و هم داخل تشت بشینید

بعد از دو ماه شیاف عسل

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما نتیجه گرفتین؟؟؟

ببخشید عزیزم من الان به سرم زد دوباره بیام سایت بله من با همین روش ها درمان شدم و دکترا میگفتن لاپرا ولی من با همینا درمان و باردار شدم الان دخترم سه ماهشه

ببخشید عزیزم من الان به سرم زد دوباره بیام سایت بله من با همین روش ها درمان شدم و دکترا میگفتن لاپرا ...

سلام عزیزم

منم همین مشکلو دارم عکس رنگی دادم تو گزارشش ننوشته ولی از دکتر پرسیدم گفت یه ذره متسع هست یعنی همون هیدرو

واقعا این درمان جواب میده؟

آخه متسع یعنی لوله شکل نرمالی نداره و گشاد شده

واقعا این روش جواب میده؟

خدا بچه تو حفظ کنه ممنون میشم یه کمکی بهم بکنی

سلام عزیزم منم همین مشکلو دارم عکس رنگی دادم تو گزارشش ننوشته ولی از دکتر پرسیدم گفت یه ذره متسع هس ...

سلام گلم بله چرا که نه حتما جواب میده منم با همین موارد درمان شدم و از اینستا ی خانم فلورا تاجیکی درمانو برداشتم bardari_flora هس پیجشون من شب و روزم شده بود گریه نمیخواستم عمل کنم یا ای وی اف و ا یو ای برم چون خونده بودم که در برخی موارد اونا هم ج نمیده ایشالا ب زودی ی کوچولوی ناز هم قسمت شما میشه

بر موم چجوری استفاده کردی

عزیزم من هنوز بره موم تهیه نکرده بودم که باردار شدم 

با همین دم نوش اویشن و ماساژ و بادکش و بخور اسپند که خیلی خیلی موثر هست درمان شدم 

عزیزم من هنوز بره موم تهیه نکرده بودم که باردار شدم  با همین دم نوش اویشن و ماساژ و بادکش و بخ ...

ببخشید شما سونو یا عکس گرفتین ک برطرف شده واینکه بخور اسفند چجوری انجام دادی

ببخشید شما سونو یا عکس گرفتین ک برطرف شده واینکه بخور اسفند چجوری انجام دادی

بله در طول درمان هر ماه سونو رفتم و میدیدم کمتر میشه اندازش بخور هم اسفند و ارد گندم رو میجوشوندم و ۲۰ دقیقه خودمو بخور میدادم ب صورت واژینال

عزیزم من هنوز بره موم تهیه نکرده بودم که باردار شدم  با همین دم نوش اویشن و ماساژ و بادکش و بخ ...

سلام. ممنون که اطلاعاتتان رو به اشتراک گذاشتین.

میشه راجع به نحوه ماساژ توضیح بدین؟

ممنون میشم که همچنین بفرمایید خودتون چندماه بخور رو انجام دادین تا نتیجه گرفتین؟

آیا تو تشت حاوی جوشانده آویشن هم نشستین؟

من متاسفانه به دمنوش آویشن حساسیت دارم و نمیتونم بخورم، میخوام ببینم اگه تو جوشانده‌اش بشینم تاثیر داره؟

ممنون میشم که همچنین بفرمایید خودتون چندماه بخور رو انجام دادین تا نتیجه گرفتین؟ آیا تو تشت حاوی جو ...

سلام گلم بله تو تشت هم نشستم فک کنم هفته ای یکی دوبار انجام میدادم نهایتا اینکارو ولی دم نوشم هر روز بود که متاسفانه شما الرژی داری من پونه هم اواخر اضافه میکردم اگه ب اون الرژی ندارید همونو امتحان کنید مثلا یک روز درمیون بخورید 

حدودا دو ماه مداوم انجام دادم ماه سوم برطرف شده بود ولی بازم گه گداری انجام میدادم که فهمیدم باردارم 

ماساژ شکم با روغن سیاهدانه هر شب در جهت عقربه های ساعت ب مدت ده یا ۱۵ دقیقه 

بله در طول درمان هر ماه سونو رفتم و میدیدم کمتر میشه اندازش بخور هم اسفند و ارد گندم رو میجوشوندم و ...

سلام عزیزم میدونم تایپیک قدیمیه ولی یه سوالی داشتم میشه بگید اندازه اولیه هیدروتون چند سانت بود خیلی برام‌مهمه،من یه لوله ام هیدرو با خانم تاجیکی کارگاه عفونت برداشتم اما گفتن بخاطر اندازش ۵۰ ۵۰ هست خوب شدنش میخواستم‌بدونم واسه شما چند سانت بود