2777
2789
عنوان

هیدرو سالپنکس

1833 بازدید | 36 پست

سلام من چند ساله از نینی سایت استفاده میکنم ولی امروز ثبت نام کردم 

من دچار هیدروسالپنکس هستم 

از پیج ماما فلورتاجیکی چند تا روش درمان برای هیدرو برداشتم گفتم برای بقیه هم بگم تا استفاده کنند و ان شاالله درمانشون نتیجه بده

درمان هیدروسالپنکس

بخور اسفند

از روز ۳ یا ۴ پریودی

۱ق غ آرد گندم +۱استکان اسفند +۲یا ۳ لیوان اب ترکیب میکنیم به جوش که امد زیر یک دامن بلند بدنمان را به بخار ان نزدیک میکنیم

حدودا ۱ربع یا ۲۰ دقیقه

قبل از ان حتما مایعات مصرف شود مثل ابلیمو عسل یا خاکشیر چون جذب سیستمی دارد

هم خونرسانی زیادی به رحم دارد و هم ضد عفونی کننده بسیار قوی اگر هیدرو شدید بود یک روز در میان

و سیکل های بعد هر یک هفته در صورت سرگیجه  درمان ان با اب لیمو عسل و یا شربت شاه تره و کاستی

بره موم هر روز صبح و شب ایران عسل

بره موم هر ماه ده روز صبح و شب عسل جهرم

روش بعدی انغوزه اصل که بوی بسیار بدی دارد

اگر مشکل معده نداریم دو کپسول ۱ هفته میخوریم از روز ۳_۴

و دم نوش آویشن هم بنوشید و هم داخل تشت بشینید

بعد از دو ماه شیاف عسل را شروع کنید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما چی برا هیدروتون چیکار کردید 

عزیزم من هنوز تحت درمانم عکس رنگی رفتم باز نشد ولی فقط گاهی وقتا حوشونده اویشن میخوردم ۲میل هیدروم کوچیک تر شده بود فعلا نتیجه ی قطعی نگرفتم ولی برا انجامش مصر هستم

عزیزم من هنوز تحت درمانم عکس رنگی رفتم باز نشد ولی فقط گاهی وقتا حوشونده اویشن میخوردم ۲میل هیدروم ک ...

من آویشن و پونه هر روز تو دوسه نوبت خوردم اوضاعم بدتر کرد و درد شدید لگنی با درد تخمدان گرفتم ک سابقه نداشتم بعدها فهمیدم آویشن برا اندو خوب نیس

من آویشن و پونه هر روز تو دوسه نوبت خوردم اوضاعم بدتر کرد و درد شدید لگنی با درد تخمدان گرفتم ک سابق ...

شما اندومتریوز بودی؟ من برا هیدروسالپنکس میخورم اونم تا روز ۱۴ _۱۵ پریودی بعد که پری شدم دوباره شروع میکنم این ماه میرم سونو ببینم فرقی کرده یا نه 

هیدرو درمان شده مال شما

من با همین مواردی که گفتم چند تاشو رعایت کردم مثل دمنوش بخور و انغوزه ماه قبل سونو واژینال انجام دادم التهاب لوله رو نشون نداد شاید دکترم دوباره بفرسته عکس رنگی

انغوزه چطور مصرف کردی هروز روزی چقد و تا چ مدت

از عطاری کپسول خالی هم گرفتم پرش کردم بعد ناهار خوردم روزی یه کپسول بعد پاک شدن از  پریودم کلا بیشتر از یک هفته در ماه استفاده نکنید من خودم نتونستم بیشتر از سه روز بخورم 

من با همین مواردی که گفتم چند تاشو رعایت کردم مثل دمنوش بخور و انغوزه ماه قبل سونو واژینال انجام داد ...

عزیزم بخور رو چند بار انجام دادی من از روز چهارم پریودی انجام میدم این سه روز ترشحات خونی چسبناک دارم حالا نمیدونم از بخور یا خودم مشکل جدیدی پیدا کردم عزیرم شما بعد از بخور ترشحات نداشتی؟

عزیزم بخور رو چند بار انجام دادی من از روز چهارم پریودی انجام میدم این سه روز ترشحات خونی چسبناک دار ...

من کلا موقعی که دچار هیدرو بودم دایم ترشح داشتم مثل شیر اب بود که یهو باز میشد که انقد زیاد بود هربار لباسمو عوض میکردم