2777
2789
عنوان

#طرز بیان

146 بازدید | 6 پست

پادشاهی خواب می‌بیند ک در خواب اسیر دشمن شده و دشمن دندان تمام خویشاوندان پادشاه را در می آورد 

خواب را برای یک تعبیر کننده تعریف میکند

تعبیر کننده می‌گوید : شما مرگ تک تک خویشاوندان خود را خواهی دید .

پادشاه ناراحت شده و دستور میدهد سر این تعبیر کننده را بزنند .

تعبیر کننده ی دوم را می‌آورند و میگوید : ای پادشاه ؛ عمر شما از همه ی خویشاوندان بیشتر خواهد بود 

پادشاه خوشحال میشود و ب او صد سکه جایزه می‌دهد 

هر دو تعبیر کننده یک مطلب را بیان کردند . ولی طرز بیان،طرف مقابل را رام کرد.

دچارمغالطه اشتراک لفظ شده

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فک کنم تاثیر منطق😁

هعیی   

ازبس خوندم واسه کنکوراثراته همونه    

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

این سوم دبستان نبود؟ خلیفه 😜😂😂😂

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀