2777
2789
عنوان

مهمون و پاگشا

171 بازدید | 21 پست

عموم داره از انگلیس میاد خونمون تازه ازدواج کرده خانومش رو هم میاره کادو چی بدم بهشون؟؟

خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!!                                                          زخم به زخم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اونا سوغاتی چی میدن😂😂

منم داییم اومد از آلمان یا خانواده سنگ تموم گذاشتیم 

سوغاتی یه چیز چرتی آورده اصلا نابود شدم😂😂😂😂

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بستگی ب بوجه اتون داره

اونو‌ ک نمیتونم به اندازه خودشون کادو بدیم چون ماهم تازه ازدواج کردیم کادو عروسی ده میلیون بهمون داد چون واقعا وضعیت اقتصادی اون خیلی بهتر از ماست

خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!!                                                          زخم به زخم
ما رسم کادو نداریم  اونم عمو هیچی فقط دعوت کن

اخه زشت میشه چون ما هم رسم داریم از اونورم چیزی باید بدم ک بتونن با خودشون ببرن

چون اون پول داده نمیخوام منم پول بدم

چیزهایی که ایرانیه پک های خوراکی کوچک فرش ایرانی لباس های محلی از فیروزه و اینطور چیزها هم خوششو ...

اخه فرشو چجوری با خودشون ببرن😑😑

بعدش دوتاشونم ایرانین

اونا سوغاتی چی میدن😂😂 منم داییم اومد از آلمان یا خانواده سنگ تموم گذاشتیم  سوغاتی یه چیز چر ...

😂😂😂😂

ن اینا کادوشونو بهمون قبلا دادن

خب اگه ده میلیون داده  شما یه انگشتر نما دار طلا برای خانمش بخرید

اره باید یا انگشتز بخریم یا یه زنجیر