2777
2789
خیلی بده خیلی ، هیچکی هم نمیفهمه بدتره 😞 حالا ایشالا وسیله هات رو کم کم بچینی به سلامتی بری خونه ج ...

یه ذره وسواس گرفتم انگار

همش میگم یخچال مون زیرش چرخ ریز داره نشکنه خراب شه

نمیدونم جعبه چینی ها یه دفعه از دستشون نیفته خرد شه

نمیدونم بخدا این فکرا چیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم🥺🥺🥺🥺 ان شاالله خوب شه .خدا بهتون دوباره ببخشه اتش

مرسی

خدا ببخشه به من که نمی بخشه، میبخشه به مادرش و کسی که دوسش داره، باورت میشه دیروز بعد یک ماااه از پشت شیشه بیمارستان با چشای بسته دیدمش؟ 😞😞💔

1400.9.12 ساعت 8 و 36 دقیقه شب... 💔
واقعا هیچکی تا جامون نباشه نمیفهمه :) 💔

میدونم اینا رو منی ک بچه بزرگ خونم و هزارتا حرف از نزدیکترین کسم ک بابام باشه خوردم و همه فامیلو از برم میفهمم

خواهرمم دلش ب حالم نمیسوزه انتظار ترحم نداشتم و ندارم ولی خب این چیزا از دل ادم پاک نمیشه....

انتظار از هیچکس حتی خواهره خودتم نداشته باش اینا ک میدونن اذیتی و بهت میگن ناشکر و لوس زندگیشون با ت ...

آره نه بابا انتظار که از هیچکس ندارم

فقط خودم و همسرم جمع کردیم همه چی رو

چون مادرمم کارمنده پدرمم همینطور اصلا نمیتونن کمک کنن

خواهرمم که اوووووه اصلا کلا سرش گرم خودشه

بعضی وقتا خیلی کلافه میشم

مرسی خدا ببخشه به من که نمی بخشه، میبخشه به مادرش و کسی که دوسش داره، باورت میشه دیروز بعد یک ماااه ...

بمیرم الهی

چقدر غصه آدمو میگیره

خدا ان شاالله چشمتون رو به چشمای باز و شاد و سالمش روشن کنه 

آره نه بابا انتظار که از هیچکس ندارم فقط خودم و همسرم جمع کردیم همه چی رو چون مادرمم کارمنده پدرمم ...

خدا واسه هم نگهتون داره عزیزم عشقتون پایدار 

اگه شوهرت درکت کنه خیلیییی خوبه

یه ذره وسواس گرفتم انگار همش میگم یخچال مون زیرش چرخ ریز داره نشکنه خراب شه نمیدونم جعبه چینی ها ی ...

طبیعیه به خاطر پریودیه تا حدی، ولی بعضی وسیله ها رو هم آدم خیلی دوسشون داره با کلی ذوق خریده نمیخاد خراب شن، قیمتا هم که نجومی خدا نیاره همون یخچالت اگه یه وقتی خراب شه نمیشه خریدش دیگه... 

ولی کمتر سخت بگیر حواست رو بده به چیزای دیگه

خونه تو چینی خبر بده تاپیک بزنم مجازی شیرینیش رو بدم 😁😁

میدونم اینا رو منی ک بچه بزرگ خونم و هزارتا حرف از نزدیکترین کسم ک بابام باشه خوردم و همه فامیلو از ...

منم دختر بزرگ خونم سه تا بچه بعد منه، همه بی حوصلگی و کارا و... رو سر من آوار میشه، درسته مادر و پدرمن حلال کردم، ولی هیچ وقت یادم نمیره

طبیعیه به خاطر پریودیه تا حدی، ولی بعضی وسیله ها رو هم آدم خیلی دوسشون داره با کلی ذوق خریده نمیخاد ...

عزیزم😊😊😊

آره همش میگم کاش میشد چشمامو ببندم ببینم تو اون خونه ایم و تموم شد و رفت به سلامتی

آره بابا همه چی گرون شده

خواستیم خونه نو شده مثلا یه چیزای کوچیک بخریم واسه دلخوشی

هررررچی قیمت کردیم دیدم پولمون نمیرسه😕

بمیرم الهی چقدر غصه آدمو میگیره خدا ان شاالله چشمتون رو به چشمای باز و شاد و سالمش روشن کنه 

خدا نکنه مهربونم

ایشالا خدا خوبش کنه، دیگه مهم نیست برای منم نبود، الان فقط و فقط حالش خوب باشه بتونه مثل سابق شیطونی کنه😞💔

2790
2778
2791
2779
2792