2777
2789
آمپول نباید میزدی من دختره فامیلمون آمپول زد درماه ۲ بار پریود میشد تا ۸ یا ۱۰ روز ولی بعد از ی مدت ...

دکتر داد

کلا آبان پریود نشدما

آبان رو رد کردم

حالا از ۳ آذر همش درگیرم

آخی بنده خدا جدی میگی دنبال رمانی؟

😄قربونت عزیزم کمکم پیداش کن 

یه رمان بود همسایه ایی ۲تا دختر بودن خواهر بودن ک اسمشون یادم نیست کنم اسم پسرام براهین و برایان بود تازه خونه پسرا امده بود اونجا پسرا کورد بودن

هردو از دخترا خوششون می امد بعد تو این دعوت کردنا و زیاذ همدیگه رو میدیدن ک برایان ب خواهره دختره فک کنم تجاوز میکنه (این رمان اصلا صحنه نداره)و اینا ک دیگه این دوتا هی همدیگه رو زیاد می بینن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر داد کلا آبان پریود نشدما آبان رو رد کردم حالا از ۳ آذر همش درگیرم

نباید میزدی خودش درست میشد

خواهرم ۲ماه ی بار پریود میشد تا ۶ماه هرچی گفتیم برو دکتر نرفت ولی الان درست شد

عه بگو شمام راحت باش

الان فقط میخام حال نیمام خوب شه برگرده به مادرش و عشقش، مهم نیست اگه برای من هم نبود، فقط خوب شه و سالم باشه، نه که برای یه تنفس ساده اش کل تخت بیمارستان بلرزه... 😭💔

1400.9.12 ساعت 8 و 36 دقیقه شب... 💔

یه استرس بدی گرفتم

چون بچه ندارم،الانم شرایطم اینطوری شده،میگم نکنه دیگه کلا نابود شم

استرس اسباب کشی ام دارم،همش میگم وسایلمون رو خراب نکنن

دیگه نمیشه هیچی جدید خرید

کلا شبا کابوس میبینم

قربونت ممنون بابا اعصابم خرده،اسباب کشی داریم وسط خونه پر وسیله و کارتن و نایلون.... گریه ام گرف ...

اسباب کشی خیلللی سخته ادم روانی میشه تا اون وسیله ها جمع شن و دوباره چیده شن، 

پریودی منم سر لج داره جایی که نباید میاد😑

الان فقط میخام حال نیمام خوب شه برگرده به مادرش و عشقش، مهم نیست اگه برای من هم نبود، فقط خوب شه و س ...

ای وای خدا سلامتی بده

خدا خودش لطف کنه و همه چی درست بشه

خوب میشه ان شاالله🥺🥺🥺🥺

اسباب کشی خیلللی سخته ادم روانی میشه تا اون وسیله ها جمع شن و دوباره چیده شن،  پریودی منم سر ل ...

آره بخدا

به هرکی میگم میگه ناشکری میکنی

چقدر لوس بازی درمیاری

چقدر همه چیزو بزرگ میکنی

هیچکس نمیگه آره حق داری

ای وای خدا سلامتی بده خدا خودش لطف کنه و همه چی درست بشه خوب میشه ان شاالله🥺🥺🥺🥺

ممنونم، دعا کنین امشب دیگه عملش کنن، بعد عملم حالش خوب شه بهوش بیاد خیلی جوونه😭

نباید میزدی خودش درست میشد خواهرم ۲ماه ی بار پریود میشد تا ۶ماه هرچی گفتیم برو دکتر نرفت ولی الان د ...

چه میدونستم والا گفتم سابقه تنبلی دارم نذارم بمونه بعدا دکتر بگه بیخیال بودی مشکل ات شدید شده

آره بخدا به هرکی میگم میگه ناشکری میکنی چقدر لوس بازی درمیاری چقدر همه چیزو بزرگ میکنی هیچکس نمی ...

خیلی بده خیلی ، هیچکی هم نمیفهمه بدتره 😞

حالا ایشالا وسیله هات رو کم کم بچینی به سلامتی بری خونه جدید، خونه نویی خستگی های بعدش که بره خیلی حال میده😍😁

آره بخدا به هرکی میگم میگه ناشکری میکنی چقدر لوس بازی درمیاری چقدر همه چیزو بزرگ میکنی هیچکس نمی ...

انتظار از هیچکس حتی خواهره خودتم نداشته باش اینا ک میدونن اذیتی و بهت میگن ناشکر و لوس زندگیشون با تو فرق داره اونا زندگیشون خوشه فک میکنن همه مث خودشونن عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792