2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش عزیزم
ای وای انگار من پریدم وسط جایزه ی سوگند جون
سولماز جون جایزه حتماشام پیشنهادی سایت رو برای سوگند جون بفرست :)
آپلود عکسخدایا شکرت...دســــــــت هایت ! که مال مــن باشد هیچکـــــس مرا .. دست کم نخواهد گرفت !!!فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ...آپلود عکسآپلود عکس رایگان و دائمی
:))))))
چه بامزه
نوش جونت هر چی که پختی :*
آپلود عکسخدایا شکرت...دســــــــت هایت ! که مال مــن باشد هیچکـــــس مرا .. دست کم نخواهد گرفت !!!فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ...آپلود عکسآپلود عکس رایگان و دائمی
_کاهوی کوچک یه بوته(خوب واحدش چی میشه؟)

٢_خیار متوسط ٣ عدد

٣_گوجه فرنگی ۴ عدد

۴_پیاز سبز بلند ٣ شاخه( اگه استفاده نکنی هم خوشمزه میشه)

۵_نعناع خشک و سماق کمی

۶_ترب قرمز کوچیک ١٠ تا

٧_نان نازک سرخ شده در روغن!(نون رو مربع مربع های کوچیک میبرید و تو روغن سرخش کنید. ترجیحا نون ماشینی سفیدی که اسمشو نمیدونم چیه بهتره!)

٨_آبلیمو و نمک و روغن زیتون به مقدار لازم

روش تهیه:

همه مواد رو بجز نان تقریبا درشت خُرد کنید! روغن زیتون رو نیز با مقدار مناسبی از نمک و آبلیمو مخلوط میکنیم و به مواد خُرد شده اضافه کرده و نانهای سرخ شده رو نیز در آخر به اونا اضافه کنید!(توجه داشته باشید که نون ها رو اگه زود بریزید اب میگیره و نم میشه، بنابر این دقایقی قبل از سرو اضافه کنید. ) و همه مواد و با هم قاطی میکنید!

امیدوارم پسندتون باشه!
باید خیلی خوشمزه باشههههههههه :)
مرسی عزیزم