2777
2789
عنوان

عمل بینی قسطی شیراز یا اصفهان

5363 بازدید | 8 پست

سلام و درود خدمت عزیزانم  

دوستان کسی هست ک بینیشو عمل کرده باشه اصفهان یا شیراز دکتر خوب کیه ؟؟و دکتری سراغ دارین ک قسطی هم عمل کنه ؟؟من میخام عمل کنم بینیم هم استخوانی غضروفی هست ترکیبیه نمی‌دونم پیش کی عمل کنم و متاسفانه قیمت ها خیلی بالاس هرچیم صبرکنم  بیشتر گرون میشه اگ قسطی جایی سراغ دارین بهم بگین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر نکنم جایی قسطی عمل بینی بکنن.مخصوصا که یه عمل غیر ضروری و غیر اورژانسیه.حالا اگه مورد اورژانسی بود هستن دکترای خیری که خودشون کارای طرفو راه بندازن

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
فکر نکنم جایی قسطی عمل بینی بکنن.مخصوصا که یه عمل غیر ضروری و غیر اورژانسیه.حالا اگه مورد اورژانسی ب ...

شیراز میگن دکتر طالع و کاظمی قسطی عمل میکنن ینی وام هم میدم قسطی هم هست ولی چک صیادی باید باشه ازاین جدیدا و یا طلا بزاری اما نمی‌دونم کاراین دوتا دکتر چجوریه خوبه یا ن 

شیراز میگن دکتر طالع و کاظمی قسطی عمل میکنن ینی وام هم میدم قسطی هم هست ولی چک صیادی باید باشه ازاین ...

اهان.

والا من اصفهانم ولی خوب نمیدونم دکتری‌اینکارو میکنه یانه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

شما با اعتماد بنفس گاهی شاد شاد گاهی خیلی غمگنید زود اعتمادمیکنید به همه حرف دلتون میزنید اما اشتبایت حواستون بیشتر باشه بعضی چیزا شخصی بمونه بهتره زیبا مهربان ذات خوب  زجر کشیده آیی مخصوصا از طرف خانواده شوهر مادرتون  وپدرتون خیلی  دوست دارید مرتب به خودتون خیلی اهمیت میدید همسرتون خیلی دوستون داره شاید زیاد بروز نده شما برای عزیزاتون از جون ودل مایه میزارید رفیق هم دوران خوشی هم ناخوشی هستید حسود اطرافتون هست که به آرامش و متانت شما بیشتر وزندگیتون غبطه میخوره اسفند زیاد دود کنید شما انسان پاک متعهد و وفاداری هستید دوست دارید توی زندگیتون فقط حواستون باشه زیاد کار به کسی ندارید بد خواه نیستید دوست دارید شوهرتون بیشتر بهتون توجه کنه و نشون بده که اگه شما آرام و خوش خنده هستید و چهرتون زیرش غمگین شاید از کسایی که انتظار نداشتین ضربه هایی خوردید نمی‌تونید فراموش کنید اما بدونید دنیا فانی وهمه جواب کارهاشون می‌بینند بسپارید به خدا انسان فهمیده وبادرکی خیلی همسرتون درک میکنید ایشون اگه به روشونم زیاد نیاره اما خیلی دوستون داره ممکنه عصبی بشه چیزی بگه بعد پشیمون میشه گاهی توی زندگیتون از مهمترین خواستتون میزنید تا راضی باشند خانه دار اهل آشپزی خوب و از هم صحبتی وتبادل نظر علاقه دارید  همسرت به نزدیک شدن بیشتر به خدا تشویق کنید براش بهتره خودتون غافل نشید 

فرزند بعدیتون پسره عرق کاسنی بیشتر بخورید  شما اگه کسی دوستون داشته باشه وخوبی کنه اگه بدی هم کرده باشه زود فراموش می‌کنید وبهش کمک میکنید پاها کینه وبدجنسی نیستید همین خوبی پاکی ومهربونیتون باعث آرامش وزندگی بهترتون میشه کم کم درهای خوشبختی برتون باز میشه اگه با سیاست تر برخورد کنید تنش کمتری متحول میشید 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین