2021stronggirl مدیر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 521 عنوان شوهر موخام😔 | مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 85 پست همین دیگه. شوهر موخام.انگار خدا منو یجوری افریده که تک باشم و لنگهام پیدا نشه😭 هیچ پسری که بهم بخوره از هر لحاظ و کاملم کنه ندیدم.من شوشو موخاااام🤣🤣🤣بعد یدونه نینی خولدنی ام بیارم صبحمو با بخل کردن اون شروع کنم😔 بازگشت شکوهمندانه خودم رو بهتون تبریک میگم. 1400/09/12 | 10:37 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکوهنده عضویت: 1400/08/02 تعداد پست: 9823 دقیقا خانم های ایرانی فقط ایراد میگیرن...چقد زندکی اینطوری خراب شد یا اصلا نذاشتن سر بگیره... تو پستتون یه چیزی نوشتم برین بخونید🤭
microb عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 4754 گلم بسپاردست خداتوکل کن ب خدافقط نمازبخون ان شاءالله ک ی بخت خوب نصببت میشه مطمنن خدا داره میبنه وحواسش بهت هست فقط یکم صبورباش شغلت چیه؟
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7971 @دختر_تخس 😅😅😅نازی بگمقلط کردمدست از سرم بر میداری؟🤣🤣🤣 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
nosina1399 عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 15448 😅😅😅 نازی بگمقلط کردمدست از سرم بر میداری؟🤣🤣🤣 😂😂🤭🤭🤭دور از جون 😜 نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7971 😂😂🤭🤭🤭دور از جون 😜 عاشقتم ک😍😘🤪 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
nosina1399 عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 15448 😅😅😅 نازی بگمقلط کردمدست از سرم بر میداری؟🤣🤣🤣 نه تازه پیدات کردم محال از دستت بدم به این اسانی 🤗🤗 نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7971 نه تازه پیدات کردم محال از دستت بدم به این اسانی 🤗🤗 من مخلصتم هستم😍😘 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
nosina1399 عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 15448 عاشقتم ک😍😘🤪 ما بیشترر🤩😂 نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
nosina1399 عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 15448 من مخلصتم هستم😍😘 عزیزییی تاج سری 😚😚😚 نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7971 ما بیشترر🤩😂 گیاااان😍🤪 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7971 عزیزییی تاج سری 😚😚😚 😍😘😘😘 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫