2777
2789
عنوان

کارت هدیه

70 بازدید | 7 پست

سلام خوبید

خانما امروز داشتم خونه تکونی میکردم یه کارت هدیه پیدا کردم با پاکتش که تاریخ انقضاش مال دو سال پیشه و کارت بانک سپه هست

مطمئنم که خرج نشده

میتونم برم بانک تاریخشو تمدید کنن ؟ یا اگه انقضا بگذره مبلغ داخلش سوخت میشه؟

اگه اطلاع دارید ممنون میشم جواب بدید

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خدا کنه . فردا برم بانک ببینم چی میگن . گفتم میرم یه وقت بهم میخندن

عزیزم من خودم کارمند بانکم باطل میکنیم پولشو میدیم

🥀 همه رفتند تا زمستان شد خنده ها مردند غصه ارزان شد کو جوانی؟ آرزوها کو؟ رفته ایم از یاد،یادی از ما کو؟ به یاد جوانان وطن ام.

عزیزم تا جایی که من میدونم معمولاً مبلغ داخل کارت هدیه نمیسوزه، فقط خود کارت بعد از تاریخ انقضا غیرفعال میشه. بهترین کار اینه یه سر به شعبه بانک سپه بزنی یا با پشتیبانیشون تماس بگیری، معمولاً راهنمایی میکنن که چطور موجودی رو انتقال بدی یا وضعیتشو بگن.

منم یه بار یه کارت هدیه پیدا کردم که نزدیک انقضا بود 😅 از اون موقع عادت کردم هر چند وقت یه بار موجودی کارتهامو چک کنم که یادم نره. حتی هزینهها و کارتهامو داخل اپ بانکی گرین بانک مرتب میکنم که بدونم چی به چیه و چیزی از قلم نیفته. واقعاً آدم وقتی حساب و کتابش مشخص باشه خیالش راحتتره