عزیزم ادم مجبوره بیاد خودشو اینجا خالی کنه نمیتونه بره تو خیابون داد بزنه یا ب کسایی ک میشناسه بگه ب ...
درسته ولی اینجا سایت عمومی هست و تاپیک ها معمولا میمونه و رو افکار عمومی تاثیر میذاره،من ندیدم یا حداقل کمتر دیدم که یه اقا بیاد از اینکه ازدواج نکرده بناله ولی برعکسش زیاد هست متاسفانه. این رو هم در نظر بگیرین🌸
همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه ساعت ۲۵ :) . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
احتمالا سنتون زیر ۳۰ هست... واقعا بالای ۳۰ به آدم فشار میاد دوس داره یکی رو دوس داشته باشه..یکی هم ...
ربطی به سن بنده نداره، من حرفم اصلا این نیست من نیاز رو کتمان نمیکنم، میگم دخترا زیاد تو سایت عمومی از بی شوهری مینالن در حالی که برعکسش کمتر دیده میشه.
همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه ساعت ۲۵ :) . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
وااای چقدر رسما بهت توهین میکنن ، شما که یه بار ازدواج کردی دیگه چرا توهین میکنن😔
نمیدونم🤷🏼♀️ من تو ازدواج اولم روزای خوبی هم داشتم. ولی خب روزای بد هم زیاد بودن و نتونستم از بدیها بگذرم. شاید خیلیا دیگه جای من بودن طلاق نمیگرفتن. توی همین سایت دیدم که خیلیا با شرایط خیلی بد و اعتیاد و خیانت و دست بزن و ... کنار میان. منم معیارهام الان خیلی با گذشته فرق کرده.
عزیزم ما هم قاق نیستیم که. اتفاقا مشکل شما اینه که هم جنساتو احمق فرض میکنی. یعنی هرکس که نیت کرد از من سو استفاده بکنه فرقی نداره من اجازه سواستفاده بدم بهش یا نه؟ اون حتما سو استفادشو میکنه؟
این مشکل آقایون هم هست اما تو دار تر هستن و احساسات رو کمتر به زبون میارن...یا ممکنه برن دنبال راه ه ...
پس با این حساب باید بگم همین خصلت تو دار بودن رو کاش ما خانم ها هم داشتیم و عام مردم نمیگفتن دخترا فقط دنبال شوهر کردنن یا هدفشون از زندگی فقط شوهره و وقتی یه دختر خانمی به سن سی سال میرسه لفظ ترشیده رو براش استفاده میکنن ،،، من سطحی به این موضوع نگاه نمیکنم،از طرفی اینجا جار زدن هیچ مشکلی رو رفع نمیکنه یا تا حالا برا کسی با این روش شوهر پیدا نشده پس تنها رو افکار عمومی تاثیر میذاره که توضیح دادم.