2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 29 پست
چه شوهر خوبی داره😍😂 کاش پسراشم از باباشون یاد بگیرن😬😅

برادر شوهرم بار اولی که رفتیم خونشون بعد دوسال دعوتمون کرد همه کاراش رو خودش کرده بود .سوپ جو عالی .پاستا با سس آلفردو و مرغ خوشمزه و خیلی چیزای دیگه .

شوهر من یه نیمرو هم بلد نیست .حالا همه خواهرشوهرام یکسره بهم میگن تو شانس آوردی در صورتیکه من سرترم از همسر و بقیشو ن حتی .

کلا فقط شوهر من کار نمیکنه و مغرور ه .مهمون بیاد از همه مهمون تره   

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون ناتنیه انتطار کار داره ازش 😄

نه والا . ولی حداقل میتونست سفره رو کمکم بده جمع کنه آخه خانواده شوهرم زیادن 

بعد من از صفر تا صد کاراشونو انجام دادم حداقل از جا خودش تکون میخورد.  منم همه کارامو کرده بودم فقط ظرفا زیاد بودن . بع خدا مامانم میاد خونمون تمام ظرفارو میشوره نمیزاره یکیشونو بشورم 

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚
نه والا . ولی حداقل میتونست سفره رو کمکم بده جمع کنه آخه خانواده شوهرم زیادن  بعد من از صفر تا ...

مامان با مادرشوهر فرق داره 

از بقیه باید میخاستی کمکت کنن نه مادرشوهر 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
انتظار داری زن بابا شوهرت بیا برات کار کنه😐

آخه مادرشوهره تنیم از ۶ ساله پیش مریض بوده و من ۳ سال عروسی کردم البته میگم مادرشوهر هردوتا زن عمو هامن 

و این سه سال من اینقدر کار کردم براشون . ولی دیگه مهم نیس به خدا میگم برم بشینم خونشون هیچ کار نکنم 

حالا فردا میره خونه خواهر شوهرام اینقدر کار میکنه میبینم به چشام بعدن 

خودش هم تازه اومده خونتون بیچاره 

نباید انتطار داشته باشی همین اول روزی کار کنه 

مادرشوهرت ازدواج دومشه ؟ بچه نداره ؟

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
مامان با مادرشوهر فرق داره  از بقیه باید میخاستی کمکت کنن نه مادرشوهر

همه پسرن  و شوهرم اومد کمکم 

خواهرشوهرام اینجا نیستن و ازدواج کردن 

مامان با مادرشوهر فرق داره  از بقیه باید میخاستی کمکت کنن نه مادرشوهر

ازش کمک هم نخواستم اصلا دوس ندارم از کسی کمک بخوام مگه جلو خودشون کاری انجام بدن 

همه پسرن  و شوهرم اومد کمکم  خواهرشوهرام اینجا نیستن و ازدواج کردن

جاریات چی اونا هم نیومدن باید ازشون میخاستی

خودش هم تازه اومده خونتون بیچاره  نباید انتطار داشته باشی همین اول روزی کار کنه  مادرشوه ...

ازدواج دومشه بچه هم نداره 

ازش کمک هم نخواستم اصلا دوس ندارم از کسی کمک بخوام مگه جلو خودشون کاری انجام بدن 

پس اونوخ نباید از مادرشوهرت هم انتظار داشته باشی

جاریمم کارای عروسیشونو حتی از قبل عقد صفر تاصد باهاشون بودم و کار کردم بعد میاد خونم انگاردختر شاه هی میشینه 

ولی خونه خواهرشوهرام اینقدر کار میکنه خودم با چشا خودم دیدم 

پس اونوخ نباید از مادرشوهرت هم انتظار داشته باشی

آهان . من تا الان مادرشوهر نداشتم نمیدونستم که باید چطوری برخورد کنم . خب خوبه دیگه 

2790
2778
2791
2779
2792