2777
2789

یکی از انگشتای دستم عفونت کرده انگار.‌.ازش چرک سفید خارج شد...خارشم داره.

چه دارویی استفاده کنم ؟،؟

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.

منم دقیقااااااا همین مشکل و دارم دیروزم دکتر رفتم واسه همین مسئله ۵ تا پماد داد و یه قرص اگه میخوای عکسشو بزارم؟

💛سرگروه زرد💛(سرگروه وزن ها) 🟡وزن شروع:۶۴🟡وزن فعلی: ۶۰.۱🟡هدف:۵۵🟡من میتونم😎💪🏻 🍏لینک تاپیک ورزشی🍏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کپسول اموکسی سیلین و روش خااالی کن بره توش از کناره هاش عاالیه بعدشم با چیزی ببندش

بعد از چند روز خوب میشه ؟

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
منم دقیقااااااا همین مشکل و دارم دیروزم دکتر رفتم واسه همین مسئله ۵ تا پماد داد و یه قرص اگه میخوای ...

بعدش واقعا ۵ تا پماد و قرص تاثیر میذاره ؟

چقدر طدل میکشه خوب بشین ،؟

بی زحمت اسم پماد هاتون رو بگید.

بعد دوسه روز.... اینو از بزرگترا شنیدم و دیدم واسه عفونت انگشت دست که ورم میکنه ودردناکه روش کپسول ا ...

ممنون