2777
2789
عنوان

وای بچه ها من نرمالم؟؟؟😑☹

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 44 پست
ایی خداا پس یکی مثله من‌پیدا شد🥲🥲 بعدش چیشد

هیچی باهاش کنار اومدم که اونم ادمه و ممکنه کللللی دوست حالا چه صمیمی چه معمولی پیدا کنه

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ

منم بدم میاد نه دیگه اینقد دوستم اسمش قبلا بود ک...روانی دلمح بعد فهمیدم با دوست بچگیش میرن کلاس والیبال اسمشو کردم دبیر فامیلیش دبیری بود😂تازه فیلمم میگرفتن از خودشون آستوریاس مر بود بیشورا😐

اونم بدش میاد فکر کنم ولی مک از اون اجتماعی ترم بیشر جال میده همو حرص میدم کیفم داره یکم😂من غیر نرمال تر از توهم داش😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دقیقا منی  من اصلا دوس ندارم همچنین اعصبانی میشم  مثلا آنلاین باشع  😐 میگم حتم ...

چیکار انلاین بودنش داری شما دیگه😐

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ
وای دقیقا منی  من اصلا دوس ندارم همچنین اعصبانی میشم  مثلا آنلاین باشع  😐 میگم حتم ...

خیلی بده منم همینم 

فقط رو یکی از رفیقام اینجوریم

واسه اینکه درست شی چیکار میکنی

“کتاب،دوست واقعی پنهان ماست”🪴📖

چیکار انلاین بودنش داری شما دیگه😐

چمدونم هی چک میکنم اعصابم میریزم بهم

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
منم بدم میاد نه دیگه اینقد دوستم اسمش قبلا بود ک...روانی دلمح بعد فهمیدم با دوست بچگیش میرن کلاس وال ...

دستم جدیدا هرز میتایپه😐یک من اشتباه تاپیو بمولا گوشیمو عوض کردم عادت ندارم هنوز پیشنهاد کیبوردش فعاله وگرنه بی سواد نیستم😐😂

هیچی باهاش کنار اومدم که اونم ادمه و ممکنه کللللی دوست حالا چه صمیمی چه معمولی پیدا کنه

چقد منطقی باریکلا👌🏻👌🏻

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی

خیلی بده منم همینم  فقط رو یکی از رفیقام اینجوریم واسه اینکه درست شی چیکار میکنی

من کلا یکی دارم ک خیلی دوسش میدارم 

کاری نمی‌کنم ک 

الان رفتم اینستا دیدم فامیل هاش فالو کرده همسن خودشن انقد حالم بد شد اروم و قرار نداشتم

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
منم بدم میاد نه دیگه اینقد دوستم اسمش قبلا بود ک...روانی دلمح بعد فهمیدم با دوست بچگیش میرن کلاس وال ...

چه ایده ی خوبی عرررر 🤣🤣🤣🤣ایول

دستم جدیدا هرز میتایپه😐یک من اشتباه تاپیو بمولا گوشیمو عوض کردم عادت ندارم هنوز پیشنهاد کیبوردش فعا ...

عب نداره عزیزم

ایی خداا پس یکی مثله من‌پیدا شد🥲🥲 بعدش چیشد

منم مثل تو بودم ولی الان همشونو ول کردم حتی بلاک کردم😂

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
من کلا یکی دارم ک خیلی دوسش میدارم  کاری نمی‌کنم ک  الان رفتم اینستا دیدم فامیل هاش فالو ...

ینی میتونم لهش بی تفاوت باشم؟؟ 

دعا کن خودمم خوشم نمیاد‌