So you can suck my dick if you don't like my shit انگشت فاکم رو ب همع 🖕 😎نمیتونین منو محو کنین من جاودانع برمیگردم😎😂 اگ با حرف زدن من نوع تایپ کردن من مشکل داری ب من چ مشکل من نیس. بعضیام اینجا تعامل گفتگو میکنن😂نکشیمون جمونگ هی تو عارع خود تو ک تا اینجای امضام اومدی ماچ از طرف من💋😂
گاهی وقتا نمیشه وقتایی که داری حرف حق میزنی ولی جوری باهات رفتار میکنن که حتی به خودت هم شک میکنی اون موقع ست که دوست داری سرتو بکوبونی به دیوار 😭
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
تو دهن بابا که نمیشه زد فقط باید حرفتو بزنی و گریه کنی
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
خیلی از پدرمادرا درک ندارن.ب خدا توکل کن مشکلت حل میشه
ان شاءالله ممنون🌹🥰