2777
2789
عنوان

طلاق

193 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

میخواستم ببینم کسی اینجا حتی با اینکه شوهرشو دوست داشته به خاطر اذیتای خودش یا خانوادش ازش جدا شده؟؟

حتی خیلی تلاش کرده باشه زندگیشو درست کنه ولی نشه؟

من خودم یه همچین شرایطی دارم

میخوام ببینم خیلی سخته طلاق؟

چون همسرمو دوست دارم آیا برام جدایی خیلی سخت میشه؟.خیلی طول میکشه عادت کنم؟

میشه از شرایط بعدش بگید؟

شوهرتون بعد از طلاق پشیمون شده آیا؟

ممنون میشم راهنماییم کنید خیلی لازم دارم.

)ضمنا من پشتوانه دارم هم خانوادم هم خونه هم یه ماشین معمولی)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلاق تنها زمانی خوبه که مشکلات خیلی بد وجود داشته باشه 

خیلی سخته خیلی

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم

من دوسش داشتم ولی انقدر مادر وخواهرش حرف بهم زدن طلاهام فروختن خودش اخلاق رفتارش خوب بود ولی همش پیش مادرش زندگی میکرد حتی پیش مادرش میخوابید منم بچم برداشتم و جدا شدم اومدم خونه پدرم البته درخواست طلاق هم از طرف مادر شوهر و اصرار خواهر شوهرم بود وگرنه نه من نه شوهرم به خاطر بچم راضی به طلاق نبودیم بعد طلاق اوضاعت خیلی فرق میکنه خیلی نگاه مردم حتی خانواده ات بهت فرق میکنه خیلی روحیه ات اذیت میشه اگ بچه داری و شوهرت اخلاقش خوبه طلاق نگیر خیلی سخته از نظر روحی من که هم مالی هم روحی خیلی اذیتم ولی بازم خداروشکر توکل به خدا همین که بچم پیشم شکر راستی من شوهرم باهام درتماس هست حال بچه میپرسه ولی اصلا از برگشت حرفی نزده یا مادرش نمیذاره نمیدونم ان شاالله که شما تصمیم درست بگیری و خوشحال و خوشبخت بشین 

اگه دوستش داری و صرفا واسه خانوادش خودتو آزار نده ....این وسط تو داغون میشی

نه صرفا برای خانوادش نیست

خودشم اذیت میکنه، توهین میکنه اما من چیزی نگفتم تا به حال چه به خودش چه خانوادش. دوستش دارم اما هیچ جوره باهام راه نمیاد، اصلا تو مشکلات حرف نمیزنه، خیلی عوض شده، خیلی.

من دوسش داشتم ولی انقدر مادر وخواهرش حرف بهم زدن طلاهام فروختن خودش اخلاق رفتارش خوب بود ولی همش پیش ...

بچه ندارم دلیلشم همین رفتاراش بوده، اگه جدا بشم نمیخوام ایران بمونم، صرفا به لحاظ روحی میپرسم که خیلی سخته؟؟؟یعنی نمیشه تنمل کرد؟ کم میاره آدم؟

میدونم منم میخوام از سختی هاش بدونم. مالی نه، روحی.

ادمای مختلف متفاوتن عزیزم باید ابتدا خودتو بشناسی من خواهرم جدا شد از لحاظ عاطفی و دلتنگی اصلا اذیت نشد ولی سوالای فامیل و دوست و اشنا خیلی اذیتش میکرد مدام به همه باید توضیح میداد چیشده 

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم