2777
2789
عنوان

میخوام خفش کنم

161 بازدید | 10 پست

به شوخی روی شوهرم آب ریختم .... اونم به قول خودش به شوخی کمربندشو باز کرد منو زد باهاش اون اروم زد ولی من دردم گرفت .. منم هرچی فوش بلد بودم بهش گفتم که خر نمیتونی مثل ادمیزاد شوخی کنی شوخیت مثل حیوونه کلی بحثمون شد 

آخرش اومد مثلا منت کشی منم قهر بودم خواستم بلند شم موهامو کشید ( خط قرمززززززززم موهامه ) خیلی دردم گرفت دیگه منم زدم به سیم آخر هرچی دم دستم بود روش پرت کردم میدونست خط قرمزم موهامه ولی کشید هی میگفت عمدی نیست ولی عمدی بود منتظر یه فرصته که فقط اذیتم کنه من قول کتبی ازش گرفتم نه تحت هیچچجج شرایطی موهامو نمیکشه و با پاش نمیزنه حتیییی به شوخی ولی همممممه شو انجام کرد هرچی دم دستم بود روش پرت کردم ولی فقط به پاش نه به صورتش ولی اون یه کتاب پرت کرد قشنگگگ افتاد وسط صورتم نااابود شدم .. الان دماغم ابی شده لبم ورم کرده واقعا لعنت به اون ساعتی که خواستم با شوهرم شوخی کنم واقعا نمیتونه مثل ادمیزاد رفتار کنه الان تو اتاقم درو قفل کردم هی پشت در میگه ببخشید منم هی میگم خفهههخ شو چون تو دعوارو شروع کردی اگه با اون کمربند بی صاحابت شوخی نمیکردی تو هم روم اب بریز ولی تو میخوای مثل یه حیوون شوخی کنی 

الان واقعا دماغم داره از درد میترکه میخوام جیعغغعغ بزنم از درد چه غلطی کنم لب بالایم ورم کرده دست میزنم‌میسوزه 

الان کدوم خررییییی مقصهرههه

سایت شده بچه بازی و تاپیک های دوزاررری

مرض ندارم چرت بگم الان چون  از شدت عصبانیت نمیتونم رفتارمو کنترل کنم اومدم اینجا مشکلمو بگم که بدونم رفتار درست چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرض ندارم چرت بگم الان چون  از شدت عصبانیت نمیتونم رفتارمو کنترل کنم اومدم اینجا مشکلمو بگم که ...

یه بار پستتو بخون...نه بخون

کمربند...آب...کدوم خری مقصره..درد داری ..جیغ زدی...ما چه کنیم هااااااا؟؟؟

هردوتا مقصرید به نظرم. یا جنبه شوخی دارید وقتی شوخی میکنید باید هر عکس‌العملی از طرف مقابل رو درنظر بگیرید، یا اگه ندارید کلا این مدل شوخی‌ها رو‌ نکنید. یه لیوان آب و یه ضربه به شوخی چیزی نبوده که کار به فحش و پرت کردن وسایل برسه آخه.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
یه بار پستتو بخون...نه بخون کمربند...آب...کدوم خری مقصره..درد داری ..جیغ زدی...ما چه کنیم هااااااا؟ ...

شما نمیدونید چیکار کنید لطفا از تایپیک برین خوب 

بزارید بقیه به من کمک کنن 

مجبور نیستید اینجا بمونید الان دو دقیقس شما تو صفحه من انلاینید..‌ چرا ؟؟!

هردوتا مقصرید به نظرم. یا جنبه شوخی دارید وقتی شوخی میکنید باید هر عکس‌العملی از طرف مقابل رو درنظر ...

مشکلم دعوا نیست 

مشکلم اینه که شوهرم همیشه خطر قرمزمای منو میشکونه کاری که دوست ندارمو انجام میده 

این مشکلمه ... نمیدونم چیکار کنم از دستش