shookaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 244 عنوان نی نی 115 بازدید | 28 پست خانوما بعد چن ماه اقدام نی نی دار شدین؟ 1400/09/12 | 01:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هانا6976 عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 5410 سوال منم هس من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
shookaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 244 من 2سال هنو نشدم دیگه بریدم چن سال جلوگیری داشتین ؟
shookaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 244 من 2سال هنو نشدم دیگه بریدم میدونستی اول باید خیل رو ارامشت کار کنی خیلیا بهم گفتن بعد باردار نشدن کلا بیخیال بارداری شدیم بعدش حامله شدیم
shookaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 244 اصلا نداشتم خوبه که حداقل تایم زیادی داری پس ماها چی بگیم که الان چن ساله جلوگیری داریم😂اصلا نمیدونیم بعد اقدام چقد طول میکشه باردار شیم
گیسو_فرفری عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 76 ومنی که بعد ۳سال اقدام هنوز بی نتیجم😪 ⏳زمان، خیلی زودترازاون چیزی که فکرمیکنیم میگذره. سالهامثل یه چشم برهم زدنی تموم میشه وازتمام روزها،ساعت ها ولحظه هافقط چندخاطره توذهن هرآدمی میمونه💔 بچه هاجون میشن،جووناپیر وپیراهم میمیرن. آدماتاوقتی کسی روازدست ندادن فکرمیکنن سختیای دنیا بی پولیه،دوریه،انتظاره و...... ولی امان، امان ازروزی که عزیزی روازدست میدی تاااازه میفهمی آخرسختیای دنیاکجاست، هرلحظه احساس میکنی دلت میخوادبترکه ازدوریش، ازندیدن دوبارش وازدیگه نشنیدن صداش ودلت میسوزه ومیسوزه تاآخرروززندگیت.......
0049 عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 1239 میدونستی اول باید خیل رو ارامشت کار کنی خیلیا بهم گفتن بعد باردار نشدن کلا بیخیال بارداری شدیم بعدش ... منم خیلی بیخیالی طی کردم ولی نشد واقعا دیگه تحملم تمام شده
گیسو_فرفری عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 76 اصلا نداشتم تاحالا دکتر رفتی شاید خدای نکرده مشکلی داری ⏳زمان، خیلی زودترازاون چیزی که فکرمیکنیم میگذره. سالهامثل یه چشم برهم زدنی تموم میشه وازتمام روزها،ساعت ها ولحظه هافقط چندخاطره توذهن هرآدمی میمونه💔 بچه هاجون میشن،جووناپیر وپیراهم میمیرن. آدماتاوقتی کسی روازدست ندادن فکرمیکنن سختیای دنیا بی پولیه،دوریه،انتظاره و...... ولی امان، امان ازروزی که عزیزی روازدست میدی تاااازه میفهمی آخرسختیای دنیاکجاست، هرلحظه احساس میکنی دلت میخوادبترکه ازدوریش، ازندیدن دوبارش وازدیگه نشنیدن صداش ودلت میسوزه ومیسوزه تاآخرروززندگیت.......
0049 عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 1239 خوبه که حداقل تایم زیادی داری پس ماها چی بگیم که الان چن ساله جلوگیری داریم😂اصلا نمیدونیم بعد اقدام ... والا بعضیا رو فرش میریزن زناشون حامله میشن
0049 عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 1239 تاحالا دکتر رفتی شاید خدای نکرده مشکلی داری آقام مورفولوژیش مشکل داره
shookaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 244 ومنی که بعد ۳سال اقدام هنوز بی نتیجم😪 شاید یه مصلحتی بوده ناامید نشو ۳سال که چیزی نیس،قبلش چن وقت جلوگیری داشتین؟