2777
2789
عنوان

حال دلتون🤗🤗

71 بازدید | 10 پست

انشالله فردا بشه تاریخی ترین جمعه کل زندگیتون ی خبری بهتون برسه که از ته دل خوشحال بشین از شوق اشک بریزین و قند توی دلتون آب شه از شنیدن خبر خوشی ک بهتون رسیده واقعا امیدوارم ی شادی توی دلتون ب وجود بیاد ک نتونین خودتون از شدت خوشحالی کنترل کنین ی خبر خوبی بهتون برسه ک از ته دل داد بزنید خدایا شکرت بهترین حال دنیا نصیبتون شه جوری اون خبر خوشحالتون کنه ک بعد از گذشت از اون خبر هم صبحا با عشق بیدار شین 😍😎

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای مرسی عجب دعای قشنگی

واقعا میگما وقتی کسی خوشحال میشه گریم میگیره حتی اگه خوشحالی کوچیکی نصیبش شه

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
چ قلب بزرگی داری خوشبحالت ان شاالله خدا همیشه دلتو شاد کنه خوشبخت باشی 

همچنین گلم

مرسی عزیزم چقدر انرژی خوب گرفتم❤

امروز بگوشم رسید که قراره صاحبخونمون کرایمونو دوبرابر کنه😔

از ظهر تا حالا بهم ریختم

دعا کن همه ی مستاجرا صاحبخونه شن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
مرسی عزیزم چقدر انرژی خوب گرفتم❤ امروز بگوشم رسید که قراره صاحبخونمون کرایمونو دوبرابر کنه😔 از ظه ...

عزیز دلم ی جمله ای خوندم نوشته بود ک اگر همه آدمای دنیا بخوان جمع بشن و مشکلاتشون رو  بریزن توی سینی بطرگ هر کس مشکل اون یکیو ببینه بازم مشکل خودشو بر میداره مطمئن باش از وضعیت شما  بد تر هم هس مثلا خاله خودم شوهرش سر کار نیست بازنشسته اس حقوق کمی هم داره خونه از خوشدون ندارن ی دختر داره خرجش خیلیی بالاس ادم قانعی نیست گوشی دستش و براش گرفتن ۵۰ میلیون اون خاله بدبخت من باید چیکار کنه 

در ضمن حرص هیچی رو نخور بارها بهم ثابت شده وقتی استرس ی چیزی رو دارم ی جوری اون کاره درست میشه کی از فردا خبر داره از کجا معلوم شاید فردا خبر خوشی بهت رسید ک تلخی اینو از بین ببره  استرس نداشته باش ب خودش توکل کن

عزیز دلم ی جمله ای خوندم نوشته بود ک اگر همه آدمای دنیا بخوان جمع بشن و مشکلاتشون رو  بریزن توی ...

ممنون گلم بله فرمایشاتت درسته❤👌

توکلم بخداست ان شاءالله هیچکس گیروگرفتاری نداشته باشه🤲

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ممنون گلم بله فرمایشاتت درسته❤👌 توکلم بخداست ان شاءالله هیچکس گیروگرفتاری نداشته باشه🤲

آره واقعا ایشالله مشکل شما هم حل بشه

آره واقعا ایشالله مشکل شما هم حل بشه

💚❤🧡💜💙