2777
2789

شاهرخ استخری 😐😐😐🤮

ی مردادی خون گرم... ❤️......فعال اجتماعی ❤️روان شناس اسلامی ....................... اینکه فکر می‌کنی لخت بگردیم و آخرش خدا میبخشه خیلی بامزه ای دنیا از نگاهت خیلی بی معنا و بیهوده است . 🥴🫠😅درسته شما میگی باید دل انسان پاک باشه ولی متأسفانه احکام اسلامی چیز دیگه ای  میگه ؛خودمون رو گول نزنیم  👌دلی پاک هست که در ظاهر هم پاک باشه نه فقط قلبا❤️ در مورد حکمی حرف  نمیزنم ولی اگر بزنم یقین داشته باش ته شو در آوردم. به شدت اهل مطالعه ام پس حواست باشه حرف بی پایه و اساس جلوم نزنی 😜

دکتر بنجامین سریال میزل شگفت انگیز.  زکری لی وای

برام دعا کنید بشه من به دعاهای خیر و نفس حق شما نینی سایتی ها ایمان دارم تاحالا هرچی خواستم و دعا کردید در حقم شده😊🙏🏻 چی میشه اگه اینم بشه😔(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
بیاین رفتم عکسشو آوردم کراش مراش نزنین حرام است😅

این پسرونه ی منه😅

ی مردادی خون گرم... ❤️......فعال اجتماعی ❤️روان شناس اسلامی ....................... اینکه فکر می‌کنی لخت بگردیم و آخرش خدا میبخشه خیلی بامزه ای دنیا از نگاهت خیلی بی معنا و بیهوده است . 🥴🫠😅درسته شما میگی باید دل انسان پاک باشه ولی متأسفانه احکام اسلامی چیز دیگه ای  میگه ؛خودمون رو گول نزنیم  👌دلی پاک هست که در ظاهر هم پاک باشه نه فقط قلبا❤️ در مورد حکمی حرف  نمیزنم ولی اگر بزنم یقین داشته باش ته شو در آوردم. به شدت اهل مطالعه ام پس حواست باشه حرف بی پایه و اساس جلوم نزنی 😜
بعد چندین سال بالاخره هوو مو پیدا کردم😒 ولی من برای اون نامه نوشته بودم منتظر بودم بزرگ شم برم پیش ...

نکنه تو همزادمی.. اخه منم واسش نامه نوشته بودددمممم 😐🤣🤣 فکرکنم چهارم دبستان بودم 🙄😅

من زن اولشممااا.. بگم

به دریا بنگروم دریا ته وینم...
این پسرونه ی منه😅

😍😍😍عاشقت شدم رفت

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
2804
کامران هومن هر دو تاشون 🤣🤣🤣🤣

تو روحت 😎🤣🤣🤣

😍😍😍عاشقت شدم رفت

جووووون 😍😋😅همه عاشق قیافه و چشمام هستن ...ولی بختم سیاههههه

هنوز نتونستم سریالش کامل تموم کنم از بس زیاده 😂😂

ولی اعتراف کن که هم سریالش جذابه😍😍 هم دین🤗🤗چرابااحساسات من بازی کردی اسی بیاباز یادم افتاد عاشقشم😅😅

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
2805
نکنه تو همزادمی.. اخه منم واسش نامه نوشته بودددمممم 😐🤣🤣 فکرکنم چهارم دبستان بودم 🙄😅 من زن اولش ...

باشه ولی بزار منم دوست داشته باشه😔😂

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 
ولی اعتراف کن که هم سریالش جذابه😍😍 هم دین🤗🤗چرابااحساسات من بازی کردی اسی بیاباز یادم افتاد عاشقش ...

🤣🤣🤣🤣✋شرمنده

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  
ولی اعتراف کن که هم سریالش جذابه😍😍 هم دین🤗🤗چرابااحساسات من بازی کردی اسی بیاباز یادم افتاد عاشقش ...

اره موافقم خودمم دوسش دارم فقط زیاده ولی میدونم آخرش میگم چرا تموم شد 😂😂😐

2801