بنظر شما این خواسته زیادی که من فقط یک دوست صمیمی بخوام که باهاش برم بیرون و هر چی بهش بگم باهام همراهی کنه و مثل دو خواهر خوش بگذرونیم؟😭
دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜
تف تو دوست صمیمی مال من که گند زد به کل رفاقتمون و چیزایی که براش مایه گذاشتم ازشون
اون دیگه دوست صمیمی نیست اسمش
دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜
از بچگی نمیدونم چرا دوست صمیمی نداشتم و نمیخوامم داشته باشم چون به نظرم دوست خوب خیلی کمیابه. که من تجربش نکردم کلا نمیشه اعتماد کرد دوست خوب فقط خودت و خدای خودت شایدم پدر مادر
از بچگی نمیدونم چرا دوست صمیمی نداشتم و نمیخوامم داشته باشم چون به نظرم دوست خوب خیلی کمیابه. که من ...
با حرفای اولیت موافقم ولی آخراش نه چون نداشتن دوست صمیمی قلب آدم میشکنه
با حرفای اولیت موافقم ولی آخراش نه چون نداشتن دوست صمیمی قلب آدم میشکنه
خب آره آدم احساس تنهایی میکنه ولی منی که میدونم آخروعاقبت نداره مرض دارم دوست شم و وقتم رو تلف کنم؟؟ تنهایی = موفقیت البته به نظر من. مخصوصا تو نوجوونی دوست بد آدم و خراب. میکنه شاید بگین نه بابا من میدونم و ... نمیدونم فلان و بهمان نوچ بیچارت میکنه دوست خوب یه نعمت هستش که نصیب هر کسی نمیشه
صبر کن منم وقتی این تاپیک زدم نداشتم ولی الان 3 تا دوست همینجوری که میخواستم پیداکردم