2777
2789
عنوان

اگه پسری بهتون بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 30 پست

بیا خونه 😂😐

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خانوادش دیکه خب چی میگفتم 

اهااااااااااااان ترسیدم 

خب اون چی گفت

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

خب گفتی دیگه نظر خواستنت برا چیه😐

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

شما حتی ندیدش ونمیشناسیش ونمیدونی چجور ادمیه به اینش فکر کردی که   اگر بخواد اذیتت کنه میتونه ابروتو توی کل فامیل ببره وبرات دردسر درست کنه

هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...
ن بابا بیچاره اولش گف قصدم جدیه

کلا حواست باشه حتی توی انتخاب کلمات وجمله هات که نتونه برات دردسر درست کنه ازش بخواه بیاد خواستگاری با اگاهی خانواده اشنا بشید چون فامیلتونه  وبالخره همو میبینیدواگر نشد باهم باشید ممکنه در اینده برات بشه یه دردسر ومشکل جدی

هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...