76nazbanoo مدیر عضویت: 1398/01/01 تعداد پست: 3608 عنوان بیاین عکس😁 | مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 135 پست بچه ها یه سوال دارم خیلی از دوستام میگن دوست پسرم خیلی بهم سره من عکس خودمو نمیتونم بزارم اما معمولی رو به خوبم ولی عکس دوست پسرمو میذارم ببینین خیلی خوب🤔🤔انقدر که از دختر خوب سر باشه 1400/09/11 | 22:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سایه_سرنوشت عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 7638 درست بود😂؟ کجا اشنا شدین چندوقته باهمین؟ اره چند ماهی هست از طریق یه رابط سایههستم۲۰واندیساله؛درحالطیکردنپروسهخانوموکیلشدن:) منصرفانظرموبرایاستاترمینویسم:/
prnzz عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 4271 خب دیگه کسی نمیخواد عکس رلشو بذاره شوهرم قبوله ها😅تاهستیم بذارین رفیق اونیه که بهش بگی ادم کشتم.جواب بده کجا دفنش کنیم✌
خانم_دندونپزشک عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 3105 مذهبی و بازاری که خیلی خوبه...من این مدلی خیلی دوست داشتم..ولی برعکس شد😄😄 ازاد و درس خون شد؟ زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:) غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
خانم_دندونپزشک عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 3105 اره چند ماهی هست از طریق یه رابط ایشالله خوشبخت شین دوسش داری؟ زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:) غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
n1396z عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 8167 ازاد و درس خون شد؟ شغلش آزاده و و غیر مذهبی ،ولی خونواده دوسته.. درست میشه دایی
سایه_سرنوشت عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 7638 ایشالله خوشبخت شین دوسش داری؟ فکر کنم اون بیشتر دوسم داشته باشه من اهل رل و اینا نیستم نامزدمه سایههستم۲۰واندیساله؛درحالطیکردنپروسهخانوموکیلشدن:) منصرفانظرموبرایاستاترمینویسم:/
خانم_دندونپزشک عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 3105 شغلش آزاده و و غیر مذهبی ،ولی خونواده دوسته.. خوشبخت شی عزیزم زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:) غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
خانم_دندونپزشک عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 3105 فکر کنم اون بیشتر دوسم داشته باشه من اهل رل و اینا نیستم نامزدمه حلههه پس توی مرخله اشنایین بعدشم خواستگاری و ازدواج ایشالله ب سلامتی رابطه ی درست رابطه ای ک مرد بیشتر عاشق باشه❤ زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:) غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
سایه_سرنوشت عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 7638 اها به این میخوره دوست پسر باشه ولی به دوست پسر اسی نمیخوره دوست پسر باشه😂😂😂 اتفاقا این دوست پسر نیست نامزده😅 سایههستم۲۰واندیساله؛درحالطیکردنپروسهخانوموکیلشدن:) منصرفانظرموبرایاستاترمینویسم:/
خانم_دندونپزشک عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 3105 قوربونت عزیزم همچنین شما🌹 فدات زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:) غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
سایه_سرنوشت عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 7638 حلههه پس توی مرخله اشنایین بعدشم خواستگاری و ازدواج ایشالله ب سلامتی رابطه ی درست رابطه ای ک ... نه خواستگاری کرده اونم چندین بار الان تو هفته آینده میخان نشون بیارن خواستگار بود خوشم اومد بعد تصمیم به آشنایی گرفتم سایههستم۲۰واندیساله؛درحالطیکردنپروسهخانوموکیلشدن:) منصرفانظرموبرایاستاترمینویسم:/
خانم_دندونپزشک عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 3105 نه خواستگاری کرده اونم چندین بار الان تو هفته آینده میخان نشون بیارن خواستگار بود خوشم ... خوشبخت شی زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:) غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98938 اسی ببخشید وسط تاپیکت یهو یکچیزی یادم افتاد😅 @fatishko80 کجایی عزیزم؟ پیام هاتو نمیب ... اره گلم😍 وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
فرناز۹ عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 773 اره گلم😍 به سلامتی😍نگرانت شده بودم😅 تو چنان در دلِ من رفته که جان در بدنی...❤