2821
2789

ببیین عزیزم هرکاری که شروع میکنی نیاز به زمان داره 

تا جا بیفتی

ولی درکل چیزی انتخاب کن ک خریدش برای همه راحت باشه 

زندگی ام،انتخاب هایم،اشتباهاتم،درس هایم،هیچکدام به تو مربوط نیست!کاربرقدیمی م با کاربری جدید اومدم🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببیین عزیزم هرکاری که شروع میکنی نیاز به زمان داره  تا جا بیفتی ولی درکل چیزی انتخاب کن ک خری ...

آره میدونم میگم یعنی در کل ممکنه ماهی چقدر درآمد داشته باشه من میگم کم درمیاد🤕🤕

±و زندگی بعد از هر فنجان چای شکوفه می‌دهد . .☕😌🌿

سلام دوستان ببخشید میون بحثتون هرکدوم کار تایپ،جزوه نویسی،تبدیل عکس و ویس به متن ،پاور،تحقیق،ارائه ،آزمون نهاد داشتیدبهم پیام بدید باقیمت و کیفیت عالی انجام میدم براتون

دوستان هرکدوم کار تایپ،جزوه نویسی،تبدیل عکس و ویس به متن ،پاور،ورد،تحقیق،ارائه،مقاله ،آزمون نهاد ،حضور زدن کلاس ها ،کارای تخصصی پاور و ورد هم کاملا مسلطم بهم پیام بدید باقیمت و کیفیت عالی انجام میدم براتون    برای اینکه کار پیدا کنم صلوات بفرسید برام
ن ندارم اینترنتی دیگه

باید تبلیغ کنی اول از دوست و آشنا شروع کن تا فالوورات زیاد بشه 

بعد کم کم عکس رسید وخرید و رضایت مشتری رو میذاری پیجت

قیمت مناسب بده 

دوست خودم مغازه داره پیج هم داره روزانه فروش داره

قیمتاش از ۶۹تومن تا۸۹تومن هست 

ولی توی مغازه ش ۱۰۰ ب بالا داره

میانگین روزی ۲۰۰بگیر برای اول کار

زندگی ام،انتخاب هایم،اشتباهاتم،درس هایم،هیچکدام به تو مربوط نیست!کاربرقدیمی م با کاربری جدید اومدم🙂
باید تبلیغ کنی اول از دوست و آشنا شروع کن تا فالوورات زیاد بشه  بعد کم کم عکس رسید وخرید و رضا ...

خیلی دوس دارم ی چیزی بیارم بفروشم ولی میترسم

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
باید تبلیغ کنی اول از دوست و آشنا شروع کن تا فالوورات زیاد بشه  بعد کم کم عکس رسید وخرید و رضا ...

موفق باشه میدونی ماهی چقدر درآمد میکنه؟

اصل کاری همینه🤕😂

±و زندگی بعد از هر فنجان چای شکوفه می‌دهد . .☕😌🌿
خیلی دوس دارم ی چیزی بیارم بفروشم ولی میترسم

بنظرم چیزی بفروش ک مشتری براش راحت باشه بخره نترسه جنسش بد باشه یارنگش 

این دکوری های فانتزی ک مد شدن هم خوبه 

شما بیستا فامیل دوست داشته باشی میتونن به تمام مخاطباشون معرفیتون کنن کم کم قابل اعتماد میشین

منم چند روزه پیج زدم برای تبدیل عکس معمولی به عکس آتلیه ای 

قبلش فقط واتساپ کار کردم

موفق باشه میدونی ماهی چقدر درآمد میکنه؟ اصل کاری همینه🤕😂

مرسی

ن والا خجالت میکشم بپرسم😅

سلام عزیزم خوبی نمیدونم تا الان اقدام کردی یا خیر ولی با توجه به اوضاع اقتصادی پیش رو یک جایی هست که میتونی با سرمایه کم و به انتخاب خودت کارهای مختلف انتخاب کنی اگه قصد خرید عمده شال و روسری با کمترین هزینه رو داری یک سری به این سایت بزن.