2777
2789
عنوان

۲۲ سالمه

244 بازدید | 8 پست

من خیلی زود عصبی میشم و بهم‌میریزم و وقتی عصبی میشم نمیتونم کنترل کنم زبونمو و هرچی به دهنم بیاد میگم بعدش خیلی ناراحت میشم قرصهای آرامبخش مصرف کنم؟ از قرص خوردن خوشم‌نمیاد

میشه برای ازدواج خوب و به زودی ام دعا کنید🙏🌹🌹 برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد یه صلوات بفرستید (مستاجریم)🙏🏻🙏🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخه چرا باید آرامبخش مصرف کنی ؟؟؟

اولا باید بری دکتر ببینه نیاز داری یا نه 

بعدشم مصرف این قرصا ممکنه وابستت کنه

شاید با مشاوره و تغییر سبک زندگی بشه حلش کرد

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آرزوی قشنگترین ها برای تویی که داری اینو میخونی گلی 🤍🦊باردار نیستم روزشمار هدفمه🍭🧡

جوونی هست دیگه یه چند ساله دیگه صبور میشی.دنیا بلده بزرگت کنه

من صبور بودم دنیا عصبی ام‌کرد

میشه برای ازدواج خوب و به زودی ام دعا کنید🙏🌹🌹 برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد یه صلوات بفرستید (مستاجریم)🙏🏻🙏🏻

آخه چرا باید آرامبخش مصرف کنی ؟؟؟ اولا باید بری دکتر ببینه نیاز داری یا نه  بعدشم مصرف این قر ...

پدرم قرص میخوره زیر نظر پزشک ولی کاملا وابسته شده 

به دکتر رفتن نیست 

پدرم قرص میخوره زیر نظر پزشک ولی کاملا وابسته شده  به دکتر رفتن نیست

منم نگفتم به دکتر رفتنه 

کلن وابسته میکنه چ با تجویز و زیر نظر دکتر چ خودسرانه 

منظورم اینه که سعی کن قرص مصرف نکنی بهتره

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آرزوی قشنگترین ها برای تویی که داری اینو میخونی گلی 🤍🦊باردار نیستم روزشمار هدفمه🍭🧡

منم نگفتم به دکتر رفتنه  کلن وابسته میکنه چ با تجویز و زیر نظر دکتر چ خودسرانه  منظورم ا ...

بله شما درست میگی من اصلا تو زندگیم تا مجبور نشم قرص نمیخورم حتی استامینوفن ترجیح خودمم مصرف نکردن هست ولی وقتی تبعات نخوردنش بیشتر باشه شاید مجبور شم بخورم

ممنون از نگرانیتون

سلام‌گلم من نائب انواع ختمم‌اگر‌بخوای برات ختم شریفه بنت حسن‌برمیدارم شریفه دختر امام حسن ک ملقب ب طبیب اهل بیت اگر‌بخوای بهش توسل میکنم‌برات ختم‌برمیدارم‌با هزینه دلخواه خودت...

کاشکی توزندگی میشد ی روزایی فقط ی کم‌مرد

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دخترا مجرد بیان

iminam | 15 دقیقه پیش

ارتودنسی

golayakh | 15 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز