من خیلی زود عصبی میشم و بهممیریزم و وقتی عصبی میشم نمیتونم کنترل کنم زبونمو و هرچی به دهنم بیاد میگم بعدش خیلی ناراحت میشم قرصهای آرامبخش مصرف کنم؟ از قرص خوردن خوشمنمیاد
میشه برای ازدواج خوب و به زودی ام دعا کنید🙏🌹🌹 برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد یه صلوات بفرستید (مستاجریم)🙏🏻🙏🏻
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
منم نگفتم به دکتر رفتنه کلن وابسته میکنه چ با تجویز و زیر نظر دکتر چ خودسرانه منظورم ا ...
بله شما درست میگی من اصلا تو زندگیم تا مجبور نشم قرص نمیخورم حتی استامینوفن ترجیح خودمم مصرف نکردن هست ولی وقتی تبعات نخوردنش بیشتر باشه شاید مجبور شم بخورم
ممنون از نگرانیتون
میشه برای ازدواج خوب و به زودی ام دعا کنید🙏🌹🌹 برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد یه صلوات بفرستید (مستاجریم)🙏🏻🙏🏻
سلامگلم من نائب انواع ختمماگربخوای برات ختم شریفه بنت حسنبرمیدارم شریفه دختر امام حسن ک ملقب ب طبیب اهل بیت اگربخوای بهش توسل میکنمبرات ختمبرمیدارمبا هزینه دلخواه خودت...