2777
2789

امروز رفته بودم دکتر با مامانم بعد تاکسی گرفتم و برگشتم  . راننده تاکسی دوست پسر سابقم بود😐  دماغش رو عمل کرده بود 😑😑😑 من بهش محل ندادم و صورتم رو اونطرف کردم 🤕🤕🤕🤕🤦🏼‍♀🖤 نمیدونم مامانم بهمون شک کرد یانه چون یکسره از آینه جلو من رو زیر نظر داشت 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

شانستو 😂

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شانست نماد زندگی منه  

تهش مامانت فکر کنه پسره ازت خوشش اومده دیگه 

مگر قبلا خودت سوتی داده باشی 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡
خوب که چی 😐 ولش کن  نهایتش مامانت چیزی گفت بگو قبلا تاکسی گرفته بودم این آقا اومده بود دنبال ...

نمیگه که مگه تخم دوزرده میکنی دنبالت میاد یا عاشق چش و ابروته 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
شانست نماد زندگی منه     تهش مامانت فکر کنه پسره ازت خوشش اومده دیگه  مگر قبلا خودت ...

نه سوتی ندادم 😐

نه بابا شک نکرده اون به تو نگاه میکرد آدم هیزم زیاده

منم یه بار اسنپ گرفتم با بچم برم خونه بابام راننده اسنپ دوس پسر سابقم بود ولی فک کنم اون منو نشناخت چون دوهفته بیشتر باهم نبودیم