2777
2789
عنوان

آبمیوه سَمی 😐

141 بازدید | 6 پست

آبمیوه خوردم استرس دارم سمی باشه ‌.

مثلا مرده توش سمی چیزی ریخته باشه . 

میترسم خیلی .

وسواس فکری دارم . دکترم رفتم خیلی جواب نداده ‌. .چیکاز کنم ه چی میخورم میترسم .تو رو خدا خواهرانه کمکم کنید . یه چیزی بگید آروم شم . نمک رو زخمم نپاشید . سرکاریم نیست . یعنی ای کاش بود . 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم وسواس دارم ولی این مدلی نیست مثلا شبا باید گاز رو چک کنم که بسته باشه .در رو چک کنم که قفل باشه و...

اونم نه یکبار چندبار😐

در واقع توی یه سری از موارد به چشمام اعتماد ندارم 

لطفا لایک نکنید مچکرم😊
🥺

پارانویید داری باید درمان بشی

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍

با خودت همیشه تکرار کن که من این همه مدت از خوراکی های مختلف استفاده کردم و چیزیم نشده ، این فقط یه وسواسه و من میتونم مدیریتش کنم 

واینکه در نظر بگیر حتی اگه یک درصد هم مشکلی داشته باشه نهایتش اینه که میری دکتر اوکی میشی و چیز خاصی اتفاق نمی افته ، زهر که نیست توش😂😅

جدید نیستم ، ۲ بار ترکیدم😅😅