آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه... خستهام... مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه... 🖤🥀 اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی پس درود بر مرگو 🖤 ⚰️ 🖤 مرگ بر زندگی مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔 انقدر خسته است جانم! 🖤 🖤 که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀. نیستی بابا... و همین برای خوشبخت نبودن کافیست.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
So you can suck my dick if you don't like my shit انگشت فاکم رو ب همع 🖕 😎نمیتونین منو محو کنین من جاودانع برمیگردم😎😂 اگ با حرف زدن من نوع تایپ کردن من مشکل داری ب من چ مشکل من نیس. بعضیام اینجا تعامل گفتگو میکنن😂نکشیمون جمونگ هی تو عارع خود تو ک تا اینجای امضام اومدی ماچ از طرف من💋😂
اره رو وسایلش تعصب داااره.ای جاااانم.اذیتش نکن...یکم تو خانواده رو اینکه وسایلتونو بهم بدین کار کنین.باخواهش کردن و گفتن لطفا از هم قرض بگیرین بچه با مفهوم قرض کردن اشنا شه
من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
اره بابا من ۲۶ سالمه هنوزم به کسی اسباب بازی نمی دم😐 والا، مال خودمه😕
عزیزم😍😂😂😂
وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️ متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید