2777
2789
عنوان

راجب پسرا....

81 بازدید | 9 پست

واقعا چرا این مدلین ؟🤔 

مثلا دیدین رابطه تموم میشه دختر حالش بد میشه حتی فکر خودکشی هم میکنه اما پسرا عین خیالشون نیست 

😐😐خیلی کم دیدم پسر حالش برای یه دختر بد باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره یکی بود میگفت داغون میشم

ولی نشد🤣

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

نوه ی عموی مامانم با یکی دوست بود

پسره بخاطرش قرص خورده بود و رفته بود بیمارستان

با چاقو زده بود تو سر خودش که اینو بدینش به من (از یه خانواده خوب بودنا فک نکنید ارازل و اوباش بوده نه فقط بخاطر دختره این کارارو میکرده) ازدواج کردن و فقط ۲ سال موندن باهم

بعد جدا شدن هیچکس هم نفهمید چرا 😐😐😐🙂

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

دخترپسرای این مدلی اینجورین همیشه بیکار،هوس باز،تنوع طلب،پولدار،گرم مزاج و...وگرنه بقیه وقت این مسخره بازیارو ندارن

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.