2821
2789
دقیقا،،همه عالممم بخان خدا نخاد نمیشه،،،اگرم بخاد هیشکی مانعش نمیشه

به من تو سل فری گفتن ۹۹/۹٪بچه ایراد داره

شاید خدا جوابتو داده ولی نت تو قطعه🌱 امیدوارم همیشه حال دلتون خوب باشه 😍 💓لطفا  لطفا لایک نکنید 🍭🥰

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم بعدش چیشد الان بچه داری

عزیزم رفتم امینو ددادم  بعد از ۲ هفته جواب میاد ولی دوستم اشنا داشت ۳ روز بعد جواب و بهم دادن معجزه شد بچم سالم بود یعنی ببین من مردم و زنده شدم توی این ۳ روز موهام سفید شد .... الان پسرم ۳ سالشه انقد شیطونه که خدا  میدونه

شاید خدا جوابتو داده ولی نت تو قطعه🌱 امیدوارم همیشه حال دلتون خوب باشه 😍 💓لطفا  لطفا لایک نکنید 🍭🥰
عزیزم رفتم امینو ددادم  بعد از ۲ هفته جواب میاد ولی دوستم اشنا داشت ۳ روز بعد جواب و بهم دادن م ...

خداروشکر من واقعا حالم بده دارم میمیرم نمیدونم چیکار کنم

درک میکنم شدیدا 

چند درصد گفتن تو سل فری مشکل داره؟

عزیزم رفتم امینو ددادم  بعد از ۲ هفته جواب میاد ولی دوستم اشنا داشت ۳ روز بعد جواب و بهم دادن م ...

عزیزم خداروشکر حالت رو درک میکنم منم پسرم ۲ سالشه منم سل فری دادم ولی خدا روشکر خوب بود به منم گفتند اگه این بد شد باید امینو بدم که خداروشکر به خیر گذشت

عزیزم خداروشکر حالت رو درک میکنم منم پسرم ۲ سالشه منم سل فری دادم ولی خدا روشکر خوب بود به منم گفتند ...

الان خدارو شکر میکنم پسرم خیلی شیطونه

بعدش چی شد امکان داره مشکلی نباشه 

بله عزیزم خداروشکر علم پیشرفت کرده به من اول گفتند سل فری انجام بدم اگه باز مشگل داشت امینو آخرین کار .که خدا روشکر سل فری خوب بود پسرم الان ۲ سالشه.امیدت به خدا باشه