2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اصولا امنیوسنتز انجام میدن

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
سلام گلم من امینو کردم  

برا جنین مشکلی ایجاد نکرد؟

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

نه عزیزم راستش چون به من گفته بودن بچه مشکل داره من  کلی بعد از امینو رفتم به خودم فشار اوردم بچه بیوفته ولی نیوفتاد بهم گفته بودن استراحت مطلق باش ولی من نماز میخوندم  تند و تند ولی تا خدا نخواد...

شاید خدا جوابتو داده ولی نت تو قطعه🌱 امیدوارم همیشه حال دلتون خوب باشه 😍 💓لطفا  لطفا لایک نکنید 🍭🥰

دوست عزیز من شمارو  تاپیک های  مختلفی دیدم  راجب بارداری  اطلاعات زیادی دارین ظاهران

لطفا راجب این موضوع کمکم  کنین

مثلا اگر  جنینی  پوچ باشه  هفته  ۱۰  الی ۹تشخیص پوچ بودن  بدن  و سقط بشه خودش؟؟چطور امکان  داره  یعنی امکان داره جنین ۸هفته  تشکیل قلب شده  باشه   بعد  پوچ بشه؟؟؟؟؟چون یکی از دوستان  گفت من هفته۹  فهمیدم پوچه خودشم سقط شد یعنی چی؟؟؟دقیقا  لطفا کمک کنین

.....دو فرزند ۴ساله    ۸ماهه
نه عزیزم راستش چون به من گفته بودن بچه مشکل داره من  کلی بعد از امینو رفتم به خودم فشار اوردم ب ...

دقیقا،،همه عالممم بخان خدا نخاد نمیشه،،،اگرم بخاد هیشکی مانعش نمیشه

دقیقا،،همه عالممم بخان خدا نخاد نمیشه،،،اگرم بخاد هیشکی مانعش نمیشه

بخدا خودم میگم موی تنم سیخ میشه ها

شاید خدا جوابتو داده ولی نت تو قطعه🌱 امیدوارم همیشه حال دلتون خوب باشه 😍 💓لطفا  لطفا لایک نکنید 🍭🥰