2777
2789
عنوان

یکی بیاد کمک کنه😭😭😭

335 بازدید | 29 پست

الان سومین ساله ک واسم زنگ میزنن برای المپیاد و تیزهوشان

(چون دوسال پیش ازمون ریاضی منطقه نفر اول شدم بنابع دلیلی نتونستم امتحانات بعدی و شرکت کنم) الانم دوباره زنگ زدن و بورسیه شدم 

اما دوتا گزینه دارم

درحال حاضر مدرسه عادی هستم. دوتا ثبت نام داره یکیش المپیاد ریاضیع و واقعا سخته و رقابت

گزینه دوم حمایت و تدریس توسط اساتید منتخب هست ک قبولی صد درصد تیزهوشان و رشته های دیگه رو میدن

خودم رو گزینه دومم متمرکزم

پایع نهمم

ب نظر خودتون چکار کنم

اینم بگم تبلیغات نیس خودم لوح تقدیرش و. دارم😐😂

در سکوتم صداییست**دلی باید که دریابد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بعنوان یه مشاور تحصیلی نصیحتت میکنم حتما گزینه دوم و ورود به تیزهوشان مد نظرت باشه 

اره منم هدفم اینه چون مدرسع عادی هستم قبولی المپیاد احتمالش خیلی ضعیفه

حالا راسته ک میگن تضمین صد درصد؟ 

المپیاد اگر رتبه بیاری هر دانشگاهی بخوای بدون کنکور قبولی 

معمولا آدمهای تیزهوشی مثل شما برای حل سوالات راه و روش خودشون و دارن 

من پیشنهادم المپیاده

یک دونه صلوات واسه همه ی دلتنگا

هيچكس از تيزهوشان به هيچ جا نرسيده از نظر من

فقط از درس زده ميشى

من هم جهشى خوندم هم تيزهوشانى بودم همه نوه ها اينجورى بوديم ولى حداقل دوتامون كه الان دانشگاه رفتيم يه دانشگاه عادى هستيم

من هم در آرزوى فرزندم اما نه به دلايل فيزيكى، به دليل اينكه اينجا فعلا جاى قشنگى نيست كه بخواهم فرزندى را به اين سرزمين هديه بدهم. بزرگترين فداكارى من براى فرزندم اين است كه با نياز مادر شدنم ميجنگم ...كاربر از سال ٩٥

من تیزهوشان بودم؛ اگر هوشت میکشه حتما برو، البته زمان ما المپیاد رو دور نبود آنچنان

امضا بلد نیستم، انگشت میزنم.  https://www.ninisite.com/discussion/topic/7836215/%d8%ac%d9%88%da%a9-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%ac%d8%a7%d8%b2

خیلی خوبه که انقدر تو درس خوندنت جدی هستی آفرین👏خودت بهتر میدونی و انتخاب عاقلانه ای کردی اما اگه در خودت میبینی که المپیاد قبول بشی،خوب چرا اون نه؟این سال هارو یه جوری بگذرون که بعدا حسرتشو نخوری هم درس بخون هم ورزش کن هم به علاقت فکر کن،تک بعدی جلو نرو قشنگم♥️

هيچكس از تيزهوشان به هيچ جا نرسيده از نظر من فقط از درس زده ميشى من هم جهشى خوندم هم تيزهوشانى بود ...

ولی من دوروبرم میبینم افراد و انگیزه میگیرم اگه توجه کتین تمام رتبه برتر ها از مدرسه تیزهوشان هستند البتع ب اینم بستگی دارع سطحش در چ حد باشه!