2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا که نشده بیشتر بخودت برس اتفاقا ازدواج توسنی که عاقلتری خیلی بهتره 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
نمیدونم ...قیافه برام مهمه ...دوست ندارم خیلی عالی باشه ولی خب خوب باشه

اول درامدواخلاقش برات مهم باشه عزیزم قیافه هم همون قدرک قابل تحمل باشه کافیه یادت باشه قیافه واسه آدم نون واب نمیشه

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

خدا بزرگه. من یه دوستی دارم همسن خودمه تقریبا ۲۵رو داره. نه پدر داره نه مادر نه خواهر برادر هیچچچکس هیچکس  دلم انقدر براش میسوزه. برادری هم ندارم بگیرمش،شما که ماشالله اینارو دارین غم ندارین و 

چون سن میره بالا توقعاتم میره بالا

دیگه کسی ب دلت نمیشینه و فک میکنی ی مرد همه چیز تموم باید گیرت بیاد

یکی از آشناهای ما انقد خوشگل و خوش هیکله ولی انقد خواستگارای خوبشو رد کرد الان دیگه ۳۶ سالشه دنبال پیر و اینا میگرده فقط بره

•°~میشه یه صلوات برام بفرستید~°•

منم خواستگارانم این فکر و توم به وجود آورده بودن، و حتی به تنهایی بعد از خونوادم هم فکر میکردم، به سرپرستی بچه به اینکه خودمو تو کار میتونم خفه کنم و واقعا هم تو این مورد توانمندم

ولی عجول بودم تقدیرم منو پیدا کرد و ازدواج کردم

خودم بچه دار شدم

توصیه الانم:به تقدیر و مشیت الهی باور داشته باش و منتظر چیزی نباش و زندگی کن، همین

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند