2777
2789
عنوان

پایه مبل چه رنگی باشه

574 بازدید | 13 پست

دخترا بیاید

مبل سفارش دادم پایه فلزی دوست دندارم چوبی دوست دارم ولی اینکه رنگش سفید باشه یا عسلی موندم!

دوتا کاناپه۳نفره با دوتا تکی

۳نفره ها طوسی تکیا سبز خوش رنگ

میز tv و کنسولم میخوام عوض کنم

این دو دلی اعصابمو بهم میریزه

بنظرتون چیکار کنم؟

ووی سبز خوش رنگ میفرستی ببینم دلم خاست منم میخام والان پرده سبز بزنم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ببینی بعدا چوبات میخوای چه رنگی باشه اینم رنگ همونا بگیر من کل چوبام سفیده

همین دیگه نمیتونم بین سفید و رنگ چوب تصمیم بگیرم از طرفی میگم سفید دلبازتره اما رنگ چوب آرامش میده به آدم

بر اساس قواعد شما باید ببینی قاب تابلوهای رو دیوارا و بقیه وسایل چوبی ت چه رنگیه هم رنگ با اونه بگیر ...

چون همه چیو دارم عوض میکنم تنها یه ساعت دیواری چوبی روی دیواره گرد با قطر تقریبا۶۰یا۷۰

راضی هستین؟چه مدته دارین؟تغییر نکرده رنگشون کدر نشده؟

چهارسال و خورده ای هست عروسی کردم دارمشون

آره راضی ام 

نه کدر که نمیشه اصلا

فقط مراقبت میخواد خب حساستره نسبت به رنگای تیره

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارسال و خورده ای هست عروسی کردم دارمشون آره راضی ام  نه کدر که نمیشه اصلا فقط مراقبت میخوا ...

وسایل من تیره بودن احساس خفگی میکنم بعد اینهمه سال بارها همسرم خواست عوض کنه مخالفت کردم فکر میکردم دارم صرفه جویی میکنم ولی اشتباه میکردم

وسایل من تیره بودن احساس خفگی میکنم بعد اینهمه سال بارها همسرم خواست عوض کنه مخالفت کردم فکر میکردم ...

قناعت بیش از حد خوب نیست

اگه‌ شرایطشو داری عوض کن و اگه تا حالا‌ وسایلت تیره بوده الان روشن و رنگی انتخاب کن تنوع بشه

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40